Boureanu, ipostaze fierbinţi pe plajă, cu iubita de 18 ani

5-act-dumvcbvc-1.jpg

Cristian Boureanu  şi Laura Dincă
Cei doi sunt împreună de anul trecut şi par din ce în ce mai apropiaţi

Cele mai spectaculoase imagini ale acestor zile, de pe Litoral, le-au oferit Cristian Boureanu şi iubita sa, Laura Dinca. Cei doi au fost surprinşi pe o plajă din Năvodari, sărutându-se pătimaş, înainte ca fostul politician să plece într-o misiune „periculoasă”.

Atmosferă fierbinte zilele trecute la malul mării. Nu doar din cauza soarelui arzător, ci şi a momentelor oferite de un cuplu de îndrăgostiţi. El – Cristian Boureanu, un domn-bine de 42 de ani, trecut prin două căsnicii eşuate, ea – Laura Dinca, o fată frumoasă de doar 18 ani.

Dar vârsta nu contează când există chimie! După ce s-au bronzat şi s-au răsfăţat pe şezlonguri, Boureanu a decis să ia atitudine şi să facă ceva mai „bărbătesc”. Un sport extrem, spre exemplu. A ales kiteboarding, sport nautic care implică deplasarea pe apă cu ajutorul unei plăci şi a unui zmeu, folosindu-se de tracţiunea vântului. S-a chinuit puţin cu montarea echipamentului, apoi, “înarmat” ca pentru război, cu hamuri, frânghii şi placă, a plecat în larg. Nu înainte de a-şi săruta pătimaş iubita, de parcă s-ar fi văzut pentru ultima dată. Cât timp Boureanu s-a dat cu placa pe valuri, iubita l-a supravegheat îndeaproape şi, din când în când îşi mai butona telefonul.

Loading...
 
 

Citește și