Botezatu n-a luat-o pe Tania de soţie, dar cum o vede, cum o pipăie

8-2-col-tania-bote.jpg

Tania și Cătălin s-au distrat zilele trecute într-un club

Atracție ca între ei mai rar vezi în show-biz-ul nostru! Tania Budi (48 de ani) și Cătălin Botezatu (50 de ani) au trăit o frumoasă poveste de dragoste la începutul anilor ’90, însă iată că și acum, după atâta amar de vreme de la despărțire, ei continuă să se comporte ca un cuplu.

La evenimentele mondene stau la aceeași masă, dansează împreună ori se îmbrățișează cu drag. În ultima fotografie postată pe Facebook, Cătălin o ține strâns pe Tania în brațe, de parcă n-ar vrea să îi mai dea drumul.

8-1-col-tania-budi-tanara.jpg

Așa arăta Tania în perioada în care s-a iubit cu Bote

 

Par doi liceeni amorezați, dar recent ei au lămurit lucrurile, într-un interviu pentru Kanal D. Cătălin a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei vedete TVR, despre care a zis adesea că este singura femeie pe care ar fi invitat-o la altar: ”Tania este o femeie frumoasă, foarte frumoasă. Bine îmbrăcată, arată foarte bine. Hm, nu îmi pot lua ochii de la ea, nu mă pot abține să nu mă uit la ea. Ne iubim în tăcere”.

Loading...

Citește și

  • foto

    Creatorul de modă Cătălin Botezatu trece prin clipe dificile pentru că o persoană importantă din viaţa sa a trecut în nefiinţă. Cătălin suferă foarte mult, dar a ţinut să scrie un mesaj pe pagina sa personală de Facebook în care să îşi informeze admiratorii despre momentul de cumpănă în care se află. Nu a dorit să dezvăluie numele persoanei decedate, ci a vorbit la modul general despre suferinţa pe care o provoacă dispariţia unui suflet drag. Admiratorii au răspuns mesajului lui Cătălin şi i-au adresat cuvinte de încurajare.

  • catalin botezatu

    Un nou cuplu s-a format în rândul celebrităților din România. Noul cuplu îi are ca protagoniști pe cântăreața Corina Bud (37 ani) și creatorul de modă Cătălin Botezatu ( 50 ani)

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1