Botezatu l-a impresionat pe primarul Timișoarei

modele-timisoara-fashion-week

modele timisoara fashion week
La Timisoara Fashion Week au participat atât creatori de modă celebri cât şi primarul Nicolae Robu
Foto: Ewald Gruescu

Creatorul de modă a participat cu celebra sa colecție la Timișoara Fashion Week. A treia săptămâna din octombrie a fost dedicata modei, iar Cătălin Botezatu a participat la cea de-a doua ediție a evenimentului Timișoara Fashion Week cu trei colecții impresionante. Primarul Nicolae Robu a fost impresionat de toată desfășurarea.

Serile de 18, respectiv 19 octombrie au fost dedicate modei, iar superbul oraș de pe Bega a găzduit un eveniment fastuos de care se va auzi și peste hotare. Sub motto-ul: „Împreună vom pune Vestul pe harta modei românești”, echipa Timișoara Fashion Week, în frunte cu organizatorul Rodica Costea vor transforma evenimentul într-un brand cu renume internațional, devenind astfel parte integrantă din marele tablou al Capitalei Europene a Culturii.

organizatoarea-timisoara-fashion-week

Organizatoarea evenimentului alături de un copil
Organizatoarea Timişoara Fashion Week, Rodica Costea
Foto:Arhivă personală

Pe podiumul Galla Events au defilat colecțiile a 32 de designeri consacrați ori aflați la început de drum. Clara Rotescu, Mineli, Cozacone, Ana Radu, 6 tineri designeri din cadrul Universității de Vest-Facultatea de Arte și Design. Totodată Emily Burghelea, finalista celebrului show "Bravo, ai stil!", si-a prezentat prima colecție, realizată împreună cu Gabriela Burcea, colecție ce poartă numele "Dependent".

catalin-botezatu-pe-podium-la-timisoara-fashion-week

La sfârşitul prezentării de modă, Vîtîlin Botezatu a păşit pe podium şi s-a bucurat de aplauzele primite
Cătălin Botezatu s-a bucurat de aplauzele primite la sfârşitul prezentării
Foto:Arhivă personală

Tocmai din Spania a fost prezent și celebrul designer din Felix Ramiro, cu o colecție unică, ce se adresează bărbaților. Cosmina Păsărin a prezentat cele două seri, unde au luat parte 1.000 de invitați. Printre aceștia, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost alături de soția sa, în primul rând. A fost impresionat de toată desfășurarea, dar și de celebrul designer Cătălin Botezatu, pe care l-a aplaudat și l-a felicitat.

primarul-timisoarei-nicolae-robu

primarul Timisoarei a asistat la evenimentul organizat de către Rodica Costea
Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a participat la eveniment şi a asistat la defilarea manechinelor, având loc în primul rând
Foto:Arhivă personală

Creatorul de modă nu doar ca și-a prezentat cele 3 colecții, însă întreg evenimentul a fost susținut și poartă amprenta sa, acesta având grijă ca fiecare colecție în parte să fie prezentată exemplar. La final, Cătălin a fost aplaudat și a făcut și o baie de mulțime. Timișorenii nu s-au bucurat doar de un regal de modă, ci și de un foc de artificii, delicatese pregătite de furnizorii Casei Regale, și de vinuri bune.

loading...
Loading...

Citește și

  • catalin botezatu si monica hill

    Cătălin Botezatu (51 de ani) s-a distrat pe cinste la Untold, festivalul de la Cluj, care a avut loc în perioada 2-5 august! Designerul nu a apărut singur, ci a fost însoțit de o tânără brunetă focoasă, pe care o cheamă Monica Hill și alături de care designerul a făcut o mulțime de fotografii.

  • Bianca Drăgușanu s-a aflat în atenția amănunțită a presei în ultima perioadă, după ce a decis separarea de Victor Slav, împreună cu care are și o fetiță, și în urma deciziei de a intra într-o nouă relație, imediat după despărțire, afișându-se la brațul lui milionarului Tristan Tate și petrecând mult timp în compania acestuia. Acțiunile Biancăi o fac să lase o impresie de persoană materialistă, care își urmărește întotdeauna propriul interes, așa cum este adesea acuzată de către admiratorii ei. Totuși, fostul ei iubit, designerul Cătălin Botezatu, a sărit în apărarea vedetei și a explicat care ar putea fi motivele pentru care Bianca tot trece prin despărțiri, în ultima vreme.