Botezatu își vinde chiloții în benzinării

bote-1-22515515151.jpg

botezatu, chiloti, benzinarii, vin, parfum
Cătălin a verificat cum merge vânzarea de chiloți în benzinării
Foto: Blitz

Cătălin Botezatu (49 de ani) îi scoate din încurcătură pe cei care au plecat la drum şi au uitat să pună în valiză şi lenjerie intimă. În anumite benzinării, cei care îşi alimentează maşinile sunt întrebaţi, timid, de casieri, dacă doresc să cumpere, la promoţie, chiloţi marca Botezatu, din multitudinea de modele aflate pe un stand amplasat chiar alături de casa de marcat.

Chiloţii marca Botezatu se vând de acum şi în benzinărie, nu doar pe internet sau în magazine. Cătălin Botezatu a semnat un contract cu un lanţ de benzinării în vederea comercializării, la preţuri promoţionale, de lenjerie intimă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Astfel, cine alimentează maşina, are ocazia să cumpere, la casa de marcat, chiloţi inscripţionaţi cu numele lui Cătălin Botezatu.

Designerul crede că este o soluție practică

Motivul pentru care designerul a încheiat acest parteneriat este unul practic: “E o chestie nouă. Articole vestimentare, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, se vând în benzinăriile respective. E un loc pe care toată lumea îl accesează. Pleci într-o călătorie, nu ai lenjerie intimă la tine, poţi să o iei şi din benzinărie, nu doar din magazine sau de pe site. E şi mai uşor pentru cei care vor să facă un mic cadou, mai ales că preţurile sunt accesibile”, a declarat designerul pentru Click!.

Dacă pe siteul său, preţioasele obiecte de lenjerie se vând de la 49,90 de lei, plus taxele de transport, în staţiile de benzină ele se găsesc de la 29 de lei. Un chilipir, practic. 

parfum-4511515151.jpg

botezatu, chiloti, benzinarii, vin, parfum
Parfum ”Cătălin Botezatu Pour Femme” - preț 139 de lei

 

Însă, Cătălin spune că nu se va opri aici, căci intenţionează să îmbogăţească oferta. “Cei care alimentează cu combustibil, vor mai găsi şi alte mici cadouri pentru doamne. În curând, o să găsiţi şi un odorizant Cătălin Botezatu”, a mai spus designerul, mândru că şi această afacere îi merge ca pe roate, la fel ca şi vânzările cu vinul spumant, ”Bote D Amor”, la 45 de lei stricla, dar şi al parfumului “Cătălin Botezatu Pour Femme”, la preţul de 139 de lei. 

vin-5615155151.jpg

botezatu, chiloti, benzinarii, vin, parfum
Bote D’Amor - preț 45 de lei
Loading...

Citește și

 • catalin botezatu

  Deşi toată lumea credea că este singur, Cătălin Botezatu îşi trăieşte povestea de dragoste departe de ochii curioşilor. Designerul a mărturisit că este într-o relaţie amoroasă de aproape doi ani cu o persoană care nu face parte din lumea mondenă.

 • catalin botezatu

  A surprins pe toată lumea când a spus că are o relație amoroasă de doi ani, mai ales că toată lumea îl credea singur. Deși nu vrea să-i dezvăluie identitatea noii iubite, Cătălin Botezatu a spus că îi place să fie provocat în iubire și că speră ca actuala parteneră să fie ultima femeie pe care o să o iubească.

 • catalin botezatu testament boala inima

  Că sunt la o anumită vârstă sau că starea de sănătate i-a pus pe gânduri sunt câteva dintre motivele pentru care vedetele şi-au scris deja testamentul. Cel mai tânăr care a lăsat scris cui îi revine averea după moarte este Bote (49 de ani), care are probleme cardiace.

 • catalin botezatu

  Creatorul de modă se numără printre oamenii care tac şi fac, fără prea mult tam-tam. Cătălin Botezatu a fost surprins de curând la un popas, unde a hrănit câţiva copii, care văd carnea sau dulciurile o dată pe lună. Cătălin a mărturisit în exclusivitate pentru Click! că şi-a donat cu mulţi ani în urmă toată averea unor cazuri umanitare şi a luat-o de la 0.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1