Botez cu bodyguarzi pentru fetiţa Gabrielei Cristea

2-3-bd-1.-8col-bp9h9365.jpg

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au avut mare grijă ca fetița lor să arate perfect
Fotografii: Mihai Ionescu

Botez cu ştaif sâmbătă în showbiz-ul românesc! Gabriela Cristea (43 de ani) şi Tavi Clonda (37 de ani) şi-au creştinat micuţa la opt luni de la naşterea sa. Fericitul eveniment a avut loc la Biserica “Sfinţii Mihail şi Gavril” din comuna Corbeanca, acolo unde cele două vedete au şi locuinţa.

În sfârşit Gabriela Cristea  şi-a văzut visul cu ochii! După ce a făcut mai multe tratamente de fertilizare şi chiar fertilizări in vitro care au costat-o mii de euro, iată că visul i s-a împlinit. De opt luni este mămică, iar ieri în jurul prânzului şi-a creştinat fetiţa numită Bella Victoria Margot. Alături le-au fost familia şi prietenii apropiaţi, dar şi două perechi de naşi: soţii Mădălin Ionescu / Cristina Şişcanu şi sora lui Tavi, Ioana Aramă, şi Tudor, bun prieten cu celebrul tătic. Fericitul eveniment a fost pregătit cu lux de amănunte, de la ţinute, invitaţi, meniu, până la... securitate. Cei doi părinţi protectori au angajat patru bodyguarzi care să le asigure protecţia, dar şi intimitatea. Astfel, pe timpul slujbei, bărbaţii au stat la poarta bisericii, împiedicând accesul tuturor celor care doreau să intre în curtea lăcaşului de cult. 

2-3-bd-2.-2col-bp9h9753.jpg

Tavi alături de micuța Victoria, înconjurat de bodyguarzi

Acesta nu a fost singurul detaliu la care Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au fost atenţi. Cele două vedete au avut grijă şi la ţinutele lor. Prezentatoarea de televiziune de la Kanal D a purtat o rochie albastră cu dungi albe, la care a asortat o pereche de pantofi albaştri, iar Tavi a venit îmbrăcat la costum, cu sacoul bleumarin şi pantalonii negri. 

2-3-bd-3.-2col-bp9h9589.jpg

Nașa Criștina Șiscanu și-a asortat ținuta cu fetița sa, Petra

De aseamenea, şi naşii de botez au atras toate privirile celor din jur datorită ţinutelor alese. Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au avut fără doar şi poate unele dintre cele mai bine alese vestimentaţii. Frumoasa soţie a fostei vedete de la Kanal D a ales să poarte o rochie cu umerii goi şi pantofi cu toc roşii, iar el costum negru şi cămaşă de culoare albastru închis. 

2-3-bd-4.-2col-bp9h9573.jpg

Prezentatoarea TV a ales să se îmbrace la Biserică într-o rochie albastră cu dungi albe

După slujba de la Biserică, care a durat aproximativ o oră, fericiţii părinţi alături de naşi au plecat la restaurant pentru a petrece alături de cei 150 de invitaţi. S-au distrat până în zori şi s-au delectat cu mâncăruri alese: aperitiv ce conţine raffaelo cu brânză, pere de brânză feta, toast cu brânză de capră, dar şi roşii cherry, salată crocantă şi sparanghel verde. 

2-3-bd-5.-2col-bp9h9845.jpg

Tavi şi Gabriela alături de nași

Din meniu nu au lipsit nici preparatele din peşte, viţel de lapte cu legume confiate şi cartofi cu sos special. Preţul unui meniu a fost de 55 de euro, iar cum la eveniment au fost prezente 150 de persoane, întreaga cheltuială s-a ridicat la aproximativ 10.000 de euro. De asemenea, şi tortul micuţei a fost personalizat, Gabriela şi Tavi alegând împreună blatul de cacao cu cremă albă de ciocolată şi fructele de pădure.  

Şi Delia îşi botează duminică nepoţica 

2-3-bd-6.-2col-delia-matache.jpg

Delia e topită după nepoțica ei, Jessica

Petrecerile se ţin lanţ! După ce au sărbătorit Paştele la casa de vacanţă a Deliei Matache, duminică, 15 aprilie, va fi creştinat cel mai mic membru al familiei. Este vorba despre Jessica, fetiţa Oanei, sora Deliei, iar părinţi spirituali vor fi chiar solista şi soţul ei, Răzvan Munteanu. ”Eu m-am ocupat de tot. Am organizat botezul după programul naşilor şi aceasta a fost singura lor duminică liberă. A doua zi, Delia şi Răzvan vor pleca undeva, cum pleacă ei. Nu vom avea băiţa de a doua zi, aşa cum se obişnuieşte”, a spus Oana Mihuţ la emisiunea «Răi, da buni» (Antena Stars).  

 

loading...
Loading...