Bote şi-a scris deja testamentul! N-a scăpat de problemele cu inima

catalin_botezatu_foto_ok.jpg

catalin botezatu testament boala inima
Cătălin Botezatu are probleme de sănătate din cauza vieții agitate pe care o duce
foto: OK! Magazine

Că sunt la o anumită vârstă sau că starea de sănătate i-a pus pe gânduri sunt câteva dintre motivele pentru care vedetele şi-au scris deja testamentul. Cel mai tânăr care a lăsat scris cui îi revine averea după moarte este Bote (49 de ani), care are probleme cardiace.

La 49 de ani, Cătălin Botezatu a suferit trei infarcturi şi două operaţii la inimă. Ultima operaţie a fost făcută anul trecut, în Turcia, când medicii au descoperit că artera lui era înfundată 90%. Cu un aşa istoric, designerul s-a decis să-şi scrie testamentul. „Deja am un testament, dar mai poate fi modificat. Familia mea nu are nevoie de nimic, părinții mei au tot ce le trebuie, ei au nevoie doar de sănătate. În acest testament sunt persoane care nici nu se așteaptă că vor fi acolo și, din păcate, cei care se așteaptă nu vor fi”, a dezvăluit Cătălin, în exclusivitate pentru Click! Designerul nu a vrut să spună, însă, dacă l-a trecut în respectivul act şi pe fiul său, despre care a declarat în repetate rânduri că are grijă „din umbră”. Aşadar, casa, atelerul şi afacerile lui Bote vor ajunge, după dispariția sa, la persoane care se așteaptă mai puțin.

Benone Sinulescu are grijă de nepoți

benone_sinulescu_acasa.jpg

benone sinulescu testament avere case
Averea lui Benone Sinulescu cuprinde nu doar veniturile din drepturile de autor, ci și mai multe case
foto: Sever Gheorghe

 

Cântăreţul Benone Sinulescu (78 de ani) a învăţat ceva din „păţania” colegului său de breaslă, Ion Dolănescu, ai cărui fii se războiesc şi acum prin tribunale pentru împărţirea averii rămase în urma îndrăgitului interpret decedat acum 7 ani. Ca să nu se întâmple acelaşi lucru după ce el va trece în lumea celor drepţi, nea Beni a lăsat deja scris cui să-i revină averea lui. „Dacă mor eu, totul îi rămâne soţiei mele... Drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Am făcut deja testamentul la notariat. După ce nici unul dintre noi nu va mai trăi, nepoţii vor moşteni totul”, a mărturisit rapsodul, pentru Click!

Marina Voica s-a gândit la prieteni

marina_voica_acasa.jpg

Marina Voica testament casa Breaza
Marina Voica a decis să lase casa din Breaza unor prieteni, nu familiei
foto: Click!

 

A renunţat la viaţa agitată din Capitală şi, în urmă cu 12 ani, Marina Voica (79 de ani) s-a mutat în cochetul orăşel de munte Breaza, într-o căsuţă de poveste. Aici, locuieşte singură, căci soţul ei, doctorul Viorel Teodorescu, a încetat din viață, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fără copii, Marina Voica a trebuit să se gândească bine cui să-i lase tot ce a adunat într-o viaţă de om. Cum fratele îndrăgitei soliste are şi el o vârstă destul de înaintată, cântăreaţa a declarat că-i va trece în testament pe unii prieteni foarte buni, care se vor bucura de casa ei din Breaza şi de banii proveniţi din drepturile de autor.

Loading...

Citește și

 • catalin botezatu

  Cătălin Botezatu (48 de ani) a suferit o nouă intervenție medicală la inimă, marți (6 octombrie). Designerul s-a internat la Liv Hospital Istanbul încă de dimineață, unde a realizat un set complet de analize, după ce a acuzat stări de oboseală și ușoară sufocare, dar și o durere pregnantă în zona dintre gât și piept.

 • catalin botezatu alex ciucu alina sorescu

  Botezatu s-a ales cu porecla „Cătălin gură de aur” după ce l-a pus într-o situaţie nu tocmai plăcută pe bunul său prieten, Alexandru Ciucu.

 • catalin botezatu operatie

  Creatorul de modă este fără îndoială unul dintre cei mai râvniţi burlaci. Designerul în vârstă de 48 de ani care nu a ajuns nici acum la altar a avut relaţii cu doamne celebre, iar Click! îţi spune care sunt femeile din viaţa lui Cătălin Botezatu care i-au lăsat urme adânci în suflet.

 • catalin botezatu operat

  La numai un an și jumătate de ultima sa intervenție medicală, Cătălin Botezatu (48 de ani) a necesitat, din nou, atenția cadrelor medicale. Din cauza unor noi probleme de sănătate, designerul s-a internat într-o clinică din Instanbul, Turcia, marți, 6 octombrie.

 • catalin botezatu operatie turcia

  Săptămâna trecută, designerul a ajuns din nou pe mâna medicilor turci, în urma unor probleme cardiace destul de serioase. A suferit o nouă intervenție, care se pare că i-a salvat viața, dar dacă nu respectă ce îi recomandă doctorii, Cătălin Botezatu (48 de ani) poate ajunge să aibă complicații foarte grave. El trebuie să urmeze un regim strict și să nu facă abuzuri.

 • Bianca Drăgușanu, vulpiță, Cătălin Botezatu

  Codruţ Kegheş, adică Dezbrăcatu şi Cătălin Botezatu au stat faţă-n faţă la Cronica Cârcotaşilor. Rubrica "Binterviu" le-a fost dedicată. Bote a dezvăluit ce poreclă a avut în şcoală, dar şi ce părere au cei doi despre Bianca Drăguşanu.

 • Cătălin Botezatu (47 de ani) nu prea ascultă sfaturile medicilor turci care, în luna iunie a anului trecut, i-au montat patru stenturi la inimă, pentru a nu suferi un alt preinfarct.

 • catalin botezatu operatie

  Designerul a avut probleme de sănătate şi a trecut printr-o operaţie de cord foarte dificilă, anul trecut. Cătălin Botezatu(48 de ani) a făcut mărturisiri şocante despre momentele grele prin care a trecut. Creatorul de modă a dat detalii pe care nimeni nu le-a aflat până acum, despre experienţa dramatică pe care a trăit-o.

 • La 49 de ani, designerul Cătălin Botezatu e neobosit. A chefuit de ziua lui de naştere, ca la 20 de ani. După dănţuiala din club, a doua zi, Bote a pus osul la treabă. S-a dus să împartă sarmale şi cozonaci în cadrul unei campanii caritabile.