Borcea, zgârcit cu fetiţa făcută cu fosta amantă

cristi_borcea.jpg

Cristi Borcea se află în acest moment în puşcărie, unde îşi ispăşeşte pedeapsa primită în ”Dosarul Transferurilor”. Chiar şi privat de libertate, tot n-a scăpat de scandalurile cu amantele

Trebuie să ajungă la toţi. Cristi Borcea e mai strâns la pungă de când a ajuns la puşcărie, iar copiii i se înmulţesc de la un an la altul. Pentru că i-a dat deja un apartament scump, fostul boss dinamovist cere acum judecătorilor să-i mai taie din pensia fiicei fostei sale amante, avocata Simona Dana Voiculescu. Mai ales că, din vară, numărul moştenitorilor săi ar ajunge la şapte, adică un nou copil de întreţinut.

Mai face o încercare. În mijlocul scandalului declanşat de sarcina presupusei sale amante, Valentina Pelinel, Cristi Borcea (46 de ani) nu renunţă la războiul pe care îl are cu fosta lui iubită, Simona Dana Voiculescu. Şi asta din cauza banilor pe care ar trebui să-i plătească micuţei, care de anul trecut îi poartă şi ea numele. 

 

Judecătorii au decis în luna aprilie a anului trecut ca fostul boss dinamovist să-i plătească fiicei sale o pensie de întreţinere lunară de 1.500 de euro, începând cu luna februarie 2014, atunci când a fost deschis procesul pentru stabilirea paternităţii, şi până la majoratul fetei, care are 9 ani. Aşa că micuţa îl va costa nu mai puţin de 200.000 de euro. Cam mult, zice Borcea, tată a şase copii, până acum.

 

”Dacă are bani, asta nu înseamnă că trebuie să plătească oricât. I-a luat acum câţiva ani un apartament de peste 100 mp, situat într-un cartier rezidenţial din Capitală, care l-a costat la vremea respectivă 270.000 de euro. În prezent, acea locuinţă e goală. Mama ei ar trebui să o închirieze şi ar încasa în jur de 1.500 de euro pe lună, suficient pentru întreţinerea fetiţei. Doamna a cerut însă încă de la început în jur de 3.500 de euro şi e nemulţumită acum de suma stabilită de judecători”, au declarat pentru Click! surse din apropierea fostului acţionar dinamovist.

Cristi Borcea a depus o contestaţie, care se va judeca în curând la Tribunalul Bucureşti. Aşa că până atunci, până la o hotărâre definitivă a instanţei, el e decis să nu mai scoată nici un leu din buzunar. Relaţia cu avocata Voiculescu a fost extrem de complicată: cei doi s-au cuplat în timp ce Borcea era căsătorit cu Mihaela şi avea şi o relaţie cu Alina Vidican. Apropiaţii dinamovistului au povestit pentru Click!, în urmă cu doi ani, că fostul şef de la Dinamo o răsfăţa pe blondină cu vacanţe luxoase la Monte Carlo, haine şi accesorii scumpe şi chiar a fost de acord să-i recunoască, la notar, copilul. Culmea, povestea de acum zece ani pare să se repete şi în ceea ce o priveşte pe Valentina Pelinel, amanta cea mai recentă, care a anunţat că e gravidă.

Până acum, are 6 copii cu două neveste și o amantă

 

Valentina Pelinel a anunțat în primele zile ale acestui an că este însărcinată. ”Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă”, spunea ea.  Chiar dacă nu vrea să dezvăluie și cine este tatăl copilului, pe care îl va aduce pe lume în această vară, toată lumea presupune că acesta este Cristi Borcea. Valentina Pelinel s-a iubit cu Borcea încă din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014.

 

 Dacă Pelinel așteaptă primul ei copil, Borcea are deja cu ce se mândri.  Mihaela Borcea, cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani, i-a dăruit trei copii, Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani), actuala soţie, Alina Borcea, doi copii, un băiat, Alexandru (3 ani) şi o fetiţă, Gloria (șase luni). Și, începând de anul trecut, fiica fostei sale amante Simona Dana Voiculescu îi poartă și ea numele.

Loading...

Citește și

 • alina borcea

  Rămâne o soţie devotată. Chiar dacă e serios afectată de vestea că Valentina Pelinel e însărcinată şi tatăl copilului ei ar putea fi Cristi Borcea, Alina nu renunţă la soţ. Aşa că i-a făcut, duminică (24 ianuarie), o vizită la penitenciar, împreună cu fiul şi fiica lor.

 • cristi borcea

  Are 6 copii cu trei femei şi mai aşteaptă încă unul cu Valentina Pelinel! Cristi Borcea este mai tare ca Ştefan cel Mare. Fostul şef dinamovist a comis-o după ce şi-a înşelat nevasta în penitenciar cu fosta doamnă Boureanu, femeia despre care s-a zvonit ani la rând că i-ar fi amantă. Actele amoroase s-au consumat la Penitenciarul Poarta Albă acolo unde fostul patron de la Dinamo a avut program preferenţial.

 • cristi borcea sapte copii

  Cristi Borcea (45 de ani) urmează să devină tată pentru a șaptea oară. De data aceasta, mama copilului său va fi Valentina Pelinel (35 de ani), care este însărcinată în luna a patra. Fostul acționar de la Dinamo mai are trei copi cu fosta lui soție, Mihaela (46 de ani), doi cu actuala soție, Alina (31 de ani), și unul cu una dintre fostele amante. A întrecut-o chiar și pe cea mai faimoasă mămică de la Hollywood, Angelina Jolie (40 de ani), care are șase copii.

 • cristi borcea alina vidican

  Început de an agitat pentru trio-ul momentului, Cristi Borcea - Alina Vidican şi Valentina Pelinel, asta după ce Pelinel a declarat că e gravidă, iar lumea speculează că tatăl copilului este Cristi Borcea. Astrologul vedic Roxana Luşneac le-a făcut astrograma celor trei, afirmând la final că Borcea nu va rămâne cu Alina Vidican, deoarece Valentina Pelinel este preferata lui.