Borcea a vrut s-o păcălească pe Alina când s-au înţeles să divorţeze

alina_cristi_borcea_divort.jpg

alina cristi borcea
Cristi Borcea i-a întors spatele Alinei în relaţia lor, iar acum ea în pedepseşte
Foto: Click!

Cristi Borcea a luat foc atunci când Alina l-a informat că ea nu mai suportă situaţia din căsnicia lor şi că divorţează. Văzând că n-o poate convinge să renunţe la ideea ei, omul de afaceri şi-a dat acordul, dar cu o condiţie: să semneze despărţirea la notar.

Propunerea lui Cristi Borcea pentru Alina are o explicaţie simplă. Potrivit surselor Click!, fostul şef de la Dinamo ar fi vrut ca separarea să fie amiabilă, în schimbul unor compensaţii materiale insignifiante, în comparaţie cu averea lui.

Alina a refuzat categoric şi i-a transmis că va merge la tribunal, pentru a dovedi adulterul şi a primi o parte consistentă din averea lui, pentru ea şi pentru cei doi copii ai lor.

Cristi Borcea este unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 35 de milioane de euro, potrivit revistei Forbes. Cele mai multe afaceri au fost făcute împreună cu Mihaela, prima soţie, în deceniul trecut.

După ce a intrat la închisoare, Mihaela şi Alina Borcea s-au ocupat de administrarea averii.

Loading...

Citește și

 • Dacă cineva avea impresia că lucrurile s-au liniştit în triunghiul amoros Alina Borcea – Cristi Borcea - Valentina Pelinel, se înşală amarnic. Mai mult decât atât, situaţia devine din ce în ce mai complicată, după ce Alina, soţia fostului şef dinamovist, pare decisă să divorţeze, la nici cinci ani de la căsătorie. Motivul e lesne de înţeles: relaţia lui Borcea cu Valentina Pelinel, cea care aşteaptă acum un copil.

 • alina borcea divort

  Alina Vidican s-a săturat să fie înşelată sistematic de Cristi Borcea şi a decis să divorţeze. A discutat cu avocatul şi apoi l-a informat pe soţul ei. Click! a aflat care a fost reacţia acestuia, la închisoare.

 • cristi borcea

  Judecătoarea Geanina Terceanu, trimisă în judecată pentru luare de mită în schimbul unei soluţii de achitare a inculpaţilor în “Dosarul transferurilor”, a povestit în faţa procurorilor DNA cum s-a întâmplat totul. Ea a relatat cum s-a întâlnit cu Cristi Borcea în casa acestuia şi cum a primit banii.

 • alina borcea valentina pelinel

  Alina Borcea nu mai are linişte de când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată. Asta pentru că gurile rele spun că tatăl copilului ei este nimeni altul decât Cristi Borcea. Dacă iniţial a atacat-o verbal, în public, pe Pelinel, mai nou îi dă mesaje de ameninţare. Asta susţine un apropiat al Alinei.

 • valentina pelinel boureanu cristi borcea

  Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Au dansat, au glumit, și-au aruncat priviri senzuale și au făcut schimb de numere de telefon.

 • cristi borcea

  Are 6 copii cu trei femei şi mai aşteaptă încă unul cu Valentina Pelinel! Cristi Borcea este mai tare ca Ştefan cel Mare. Fostul şef dinamovist a comis-o după ce şi-a înşelat nevasta în penitenciar cu fosta doamnă Boureanu, femeia despre care s-a zvonit ani la rând că i-ar fi amantă. Actele amoroase s-au consumat la Penitenciarul Poarta Albă acolo unde fostul patron de la Dinamo a avut program preferenţial.