Borcea divorțează de Alina și face nuntă cu Pelinel? Cine aruncă bomba

valentina_cristi_borcea_alina.jpg

valentina cristi borcea
Amantâcul dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea a devastat-o pe Alina Vidican
foto: Click!

Valentina Pelinel a dat tonul unui întreg scandal atunci când a dezvăluit că este însărcinată. După ce a fost surprinsă făcându-i vizite lui Cristi Borcea la închisoare, au apărut numeroase speculații conform cărora chiar fostul acționar dinamovist al fi tatăl bebelușului. Valentina nu a infirmat zvonurile, dar nici nu le-a confirmat. A spus doar că a fost o decizie asumată, atât de ea, cât și de tatăl pruncului.

Toate aceste „bârfe” au ajuns și la urechile soției lui Cristi, Alina Borcea. Blonda a intrat în panică atunci când a auzit că Valentina Pelinel ar putea fi gravidă cu copilașul soțului ei și a făcut tot posibilul pentru a apărea la televizor să-i transmită lui Cristi că luptă pentru el și că îl iubește orice ar fi. Colac peste pupăză, vedeta a început să o jignească pe Valentina, numind-o „zdreanță” și „stearpă”. Alina susține că între ea și soțul ei nu se pune problema unei despărțiri, însă prezentatorul „Agentul VIP”, Cristi Brancu a povestit cu totul altceva pentru ziarulring.ro.

„La această oră, din informațiile pe care noi le avem, pot să spun cu siguranță că Borcea nu mai vrea această căsnicie cu Alina și nu neapărat din cauza faptului că a apărut la TV (aceasta fiind o măsură disperată, care mai degrabă a îndepărtat-o de Cristi, dar Alina este de profesie... disperată), ci pentru că această iubire greu de acceptat la nivelul orânduirii morale în România – în sensul în care el este căsătorit, dar este îndrăgostit de o altă femeie – este foarte puternică”, susține Brancu.

Zoom
Cristi Brancu

 

Prezentatorul TV a declarat și că Borcea plănuiește să se căsătorească cu Valentina și să facă un botez fastuos pentru cel de-al șaptelea copil al său: „Valentina îl iubește pe Cristi, el o iubește până la cer pe Valentina și nu rămâne de făcut decât un singur lucru: să se consfințească această dragoste, pentru că, din ce se vede, Cristi Borcea nu mai vrea să joace «la dublu». (...) După informațiile pe care le am și din ceea ce simt după ce am vorbit cu toate părțile implicate, eu cred că Borcea și Valentina Pelinel vor ca fiul pe care și l-au dorit să fie fericit, să facă nuntă, un botez frumos, la vedere, fără niciun fel de problemă”.

Alina a încercat să-l șantajeze emoțional

Cristi Brancu a mai povestit că Alina a încercat să-l șantajeze emoțional pe Cristi, venind cu copiii în vizită la Penitenciar. „Nu este o informație certă, dar scenariul zilei în care Alina Borcea a făcut-o «zdreanță» și «stearpă»  pe Valentina, ceea ce nu este adevărat (am văzut cu ochii mei ecografia), începe în momentul în care Alina a venit la vorbitor şi a încercat să îl impresioneze băgând copiii în faţă. Cristi era praf, dar venise cu un mesaj foarte clar: «Ştiu că sunt copiii mei, nu mai pot de tristeţe că nu-i văd şi că poate nu voi fi alături de ei tot timpul, dar vreau divorţul». Asta a enervat-o foarte tare pe Alina”, a declarat prezentatorul TV.

Cristi este fericit că va mai avea un copil

Brancu spune că, în ciua întregului scandal, Cristi Borcea este nespus de fericit și așteaptă să vină pe lume cel de-al șaptelea copil al său: „Un singur lucru este important: Borcea este efectiv în aer de bucurie că va mai avea un copil, la asta se reduce tot. Cum s-a întâmplat, dacă s-a întâmplat, astea sunt chestiuni care țin de o judecată falsă. Faptul că ar fi făcut prin înseminare este o jignire la adresa femeilor care, din motive medicale, apelează la această procedură”.

loading...

Citește și

  • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.

  • pelinel

    Ce nu a reuşit cu Cristi Boureanu a reuşit cu un alt Cristi, şi anume Borcea! Valentina Pelinel s-a chinuit ani întregi să-i facă fostului soţ un copil, însă blonda şi-a îndeplinit dorinţa cu actualul bărbat din viaţa ei. Surse din anturajul blondinei au povestit pentru Click! că Borcea i-ar fi dat un inel de 20.000 de euro.

  • Scandalul dintre Alina Vidican, soţia lui Cristi Borcea, şi Valentina Pelinel, presupusa amantă a acestuia, ţine pe jar o ţară întreagă. Mihaela Borcea, prima soţie a boss-ului dinamovist, care a fost înşelată cu Alina Vidican, se ţine departe de toată tevatura.

  • cristi borcea

    Are 6 copii cu trei femei şi mai aşteaptă încă unul cu Valentina Pelinel! Cristi Borcea este mai tare ca Ştefan cel Mare. Fostul şef dinamovist a comis-o după ce şi-a înşelat nevasta în penitenciar cu fosta doamnă Boureanu, femeia despre care s-a zvonit ani la rând că i-ar fi amantă. Actele amoroase s-au consumat la Penitenciarul Poarta Albă acolo unde fostul patron de la Dinamo a avut program preferenţial.