Borcea, departe de familie de ziua lui! Ce mesaj îi transmite Valentina Pelinel

p112-13-vedetete-foto-3-3-c.jpg

foto
Cristian Borcea a devenit tată pentru a șaptea oară pe 8 iunie 2017
Foto:Arhivă personală

Ziua de 17 ianuarie ar fi trebuit să fie una de fericire pentru familia Borcea, ținând cont de faptul că este ziua de naștere a lui Cristian Borcea. Din păcate, Valentina și fiul acesteia, Milan nu îl vor putea sărbători așa cum se cuvinte pe Cristian, aflat în închisoare. În ciuda faptului că soțul ei se află departe de ea, Valentina a scris un mesaj emoționant, prin care îi trasnmite cele mai frumoase urări partenerului său de viață.

Pe 17 ianuarie este ziua de naștere a lui Cristian Borcea, dar, din păcate nu se poate bucura de eveniment alături de oamenii dragi din viața lui. Acest lucru nu înseamnă, însă, că soția lui nu se gândește la el șu nu îi dorește cele mai bune lucruri. Valentina a scris pe pagina personală a unei rețele de socializare un mesaj emoționant pentru Cristi Borcea, tatăl fiului lor, Milan, în vârsta de aproape doi ani. "La Mulţi Ani, dragostea mea! Noi te iubim şi te preţuim în fiecare zi ca şi cum ar fi ziua ta! Tu ştii cel mai bine şi simţi cât de mult te iubim şi cât de uniţi suntem la bine şi la rău! Eşti viaţa noastră! La Mulţi Ani", a fost mesajul Valentinei. 

valentina_pelinel_main.jpg

Foto
Valetina Pelinel, alături de Milan
Foto:Arhivă personală

Sărbătorile de iarnă au fost fericite pentru Valentina și micuțul Milan, pentru că lui Cristi Borcea i-a fost permis să petreacă câteva zile acasă, în sânul familiei iubitoare. Imediat după ce sărbătorile au trecut, Borcea a fost nevoit să se întoarcă acolo unde este închis, la Penintenciarul Poarta Albă din județul Constanța. 

Borcea a fost condamnat în 2014, în dosarul transferurilor de jucători, alături de Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Gheorghe Popescu, Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu. Dintre cei opt oameni din fotbal mai sunt încarceraţi Victor Becali şi Cristian Borcea, ceilalţi fiind eliberaţi condiţionat.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1