Bombă în showbiz! Christian Sabbagh, soț și tată pentru a treia oară

sabbagh.jpg

Christian Sabbagh
Foto: Facebook

Christian Sabbagh (42 de ani) se pregătește de nuntă, dar și de botez, după o relație de mai bine de doi ani. Jurnalistul urmează să se căsătorească cu Iulia, femeia care i-a cucerit inima, iar la începutul anului îşi va cunoaşte cel de-al treilea copil.

Dublu eveniment în "familia" Kanal d. Christian Sabbagh va îmbrăca din nou costumul de ginere şi va deveni părinte pentru a treia oară. Jurnalistul se va însura în această toamnă cu iubita sa, Iulia (23 de ani), potrivit evz.ro.

sabbagh_si_iulia.jpg

christian sabbagh iulia iubita
Iubita lui Christian Sabbagh este însărcinată în şase săptămâni
foto: arhiva personală

"Nu a fost un copil planificat, ci un dar de la Dumnezeu”, a explicat Iulia pentru sursa citată. Tânăra este însărcinată în șase săptămâni, iar cel mai entuziasmat este jurnalistul, care pare mai îndrăgostit ca niciodată. Sabbagh este foarte atent cu iubita lui și are grijă să nu-i lipsească nimic. „Întotdeauna a fost un bărbat atent, dar totul este acum la superlativ. Sunt răsfățată”, a mărturisit Iulia, care a dezvăluit și că își dorește o fetiță.

Nunta urmează să aibă loc cât mai repede, dar mirii susţin că va fi un eveniment discret. "O să fiu o mămică tânără și mi-aș dori o relație cum am eu cu mama mea, de prietenie. Părinții mei sunt fericiți, dar tata este cel mai emoționat deoarece avem o relație specială și se bucură mult”, a mai spus ea pentru aceeaşi sursă.

Loading...