Bogdan Mara s-a întors la nevasta de care abia a divorțat FOTO EXCLUSIV

lamare8798789.jpg

Dana a avut o relație de 14 ani cu Bogdan Mara. Foștii soți, care acum s-au împăcat, au împreună doi copii, gemeni, de 5 ani

Trei luni! Atât a durat separarea oficială dintre Bogdan Mara (39 de ani) şi Daniela (45 de ani), femeia cu care îi are pe gemenii Charlenne Marie şi Christian Bogdan. Fostul fotbalist divorţase pentru a începe o nouă viaţă alături de Aura, tânăra cu care avea o relaţie extraconjugală de aproape un an. Lucrurile nu par însă să fi mers prea bine.

Lovitură de teatru! Familia Mara este din nou în formulă întregită şi oficială! Potrivit amicilor lui Bogdan, fostul fotbalist ar fi revenit încă din luna august în căminul conjugal. Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi l-au surprins, câteva zile la rând, plecând dimineaţa din apartamentul în care locuieşte cu fosta soţie şi cu cei doi copii şi venind seara înapoi acasă de la serviciu. În plus, are toate preocupările unui tată şi soţ cu normă întreagă: merge la cumpărături, iese cu copiii în parc, nu e indiferent la treburile casnice.

amanta-5915151515.jpg

bogdan mara, sotie, amanta, impresar, revenit acasa
Bogdan și amanta lui, Aura, au fost surprinși de Click! la sfârșitul anului trecut, când se pregăteau să plece în vacanță

Familia Mara a fost puternic zguduită în toamna trecută, atunci când Bogdan a fost surprins alături de o femeie, Aura, şi ea măritată. Din sursele noastre, cei doi erau iubiţi de câteva luni şi-şi făceau planuri comune. El plecase de acasă, închiriase un apartament în zona de nord a Capitalei şi locuia cu amanta. Mai mult, fotoreporterii Click! i-au surprins plecând împreună în Italia în vacanţă de Revelion, la doar câteva zile după ce Bogdan fusese cu soţia şi copiii la munte, de Crăciun. După scandal, cei doi amanţi au decis să pună capăt căsniciilor lor. 

masina-1-3165115151.jpg

bogdan mara, sotie, amanta, impresar, revenit acasa
Bogdan Mara locuiește acum la fosta soție
Foto: Mihai Ionescu

Astfel, în lunile care au urmat, Bogdan a divorţat la notar de Daniela, femeia care i-a fost alături timp de 14 ani şi cu care are doi copii, iar Aura s-a luptat în tribunal cu soţul ei (n.r. de care încă nu a divorţat), un influent om de afaceri din Bucureşti, patronul unei companii de taximetre.  După ce s-au liniştit lucrurile, Bogdan şi Aura au încercat să-şi refacă viaţa. Din câte se pare, nu prea au reuşit, iar problemele cotidiene sau dragostea pentru foştii parteneri şi-au pus serios amprenta asupra relaţiei lor, care a ajuns la final într-un timp record. 

bogdan mara, sotie, amanta, impresar, revenit acasa

Bogdan este impresar şi analist tv

Bogdan Mara şi-a încheiat cariera de fotbalist la 32 de ani, având în palmares trei titluri de campion al României, cu Dinamo, Unirea Urziceni şi CFR Cluj, două Cupe, cu Dinamo şi CFR Cluj, dar şi o Supercupă, cu ardelenii din Gruia. A activat o perioadă ca impresar, apoi a trecut de cealaltă parte a baricadei, în postura de preşedinte de club, la ASA Târgu Mureș, unde încasa 5.000 de euro lunar. N-a rezistat mult şi a părăsit echipa, reactivându-şi licenţa de impresar. În paralel, este şi analist tv, la Digisport.

Loading...

Citește și

  • bogdan mara

    Un nou scandal zguduie lumea mondenă de la noi. Fostul fotbalist Bogdan Mara, 38 de ani, acum preşedinte la ASA Târgu Mureş, joacă, se pare, la dublu! Fotoreporterii Click! au surprins imagini mai mult decât grăitoare despre cât de uşor jonglează acesta cu soţia, Dana, 45 de ani, cu care este împreună de peste 13 ani, dar şi cu iubita, pentru care gurile rele spun că ar fi plecat de acasă.

  • E liber să facă ce vrea. Bogdan Mara a devenit de curând un bărbat liber, după ce a reuşit să-şi convingă soţia să se separe legal la notar. Şi asta după ce atât el, cât şi Daniela, au renunţat la războiul din instanţă, pentru ca detaliile neplăcute ale divorţului să rămână doar între ei.

  • Bogdan Mara are o relaţie extraconjugală de câteva luni. Amanta lui, Aura, este căsătorită, dar în plin proces de divorţ. Vrea să devină femeie liberă şi îi cere în instanţă bani soţului miliardar. Până la decizia justiţiei, femeia de 37 de ani s-a mutat în apartamentul închiriat de Mara, acum preşedinte la ASA Târgu-Mureş.

  • Timp de o săptămână, Click! v-a prezentat toate detaliile celui mai nou scandal din fotbalul românesc: aventura pe care Bogdan Mara, însurat şi cu doi copii, o are cu Aura, o femeie măritată. Preşedintele de la Târgu-Mureş continuă viaţa dublă, face pe tăticul grijuliu cu gemenii, apoi pleacă la amantă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1