Bogdan Mara divorţează pentru amantă! EXCLUSIV

marasoti76677.jpg

Fostul fotbalist a deschis proces şi a decis să-şi lase soţia şi gemenii de patru ani pentru iubita lui, căsătorită

Bogdan Mara tace şi face. La asta se rezumă acţiunile din ultimele luni ale preşedintelui de la ASA Târgu Mureş. Fostul fotbalist, căsătorit cu Daniela, 45 de ani, având doi copii minori, trăieşte o viaţă dublă, iar Click! v-a dezvăluit amănuntele poveştii. Joi (28 ianuarie), Mara a mai făcut un pas important: a intentat divorţ, dorind să-şi continue viaţa alături de Aura, 37 de ani, amanta lui,şi ea femeie căsătorită în acest moment.

Ultimele luni au fost un adevărat coşmar pentru Daniela, cea care îi este soţie lui Bogdan Mara din 2011, dar iubită din 2003.şeful de la ASA Târgu Mureş, un tip cu imaginea unui familist convins, a călcat strâmb, şi nu doar o singură dată. De câteva luni, Mara (38 de ani) se iubeşte cu Aura, o femeie măritată cu un influent om de afaceri.

Mai mult decât atât, Bogdan şi-a anunţat soţia că nu vrea să mai locuiască împreună şi, la sfârşitul toamnei, şi-a luat bagajele şi s-a mutat într-un apartament închiriat în zona de Nord a Capitalei. Nu l-a interesat că-i lasă în casă pe gemenii Charlenne Marie si Christian Bogdan, în vârstă de patru ani, copiii pe care el şi Daniela i-au dorit enorm. ”Bogdan s-a mutat de acasăşi stă cu noua lui iubită. Toţi prietenii lui au încercat să-l convingă să nu facă acest pas, să se gândească la cei mici, dar el nu vrea să audă”, ne-a declarat un amic al fostului fotbalist.

Zoom
Bogdan Mara a decis să pună punct în mod oficial căsniciei cu Dana, femeia care i-a dăruit gemeni. Fostul fotbalist este cel care a cerut divorțul

Mai mult decât atât, Mara şi-a petrecut şi Revelionul cu Aura, femeia cu care mai fusese combinat cu ani în urmă, pe vremea când el juca la Unirea Urziceni. În zadar a încercat şi soţia, Daniela, să-l aducă cu picioarele pe pământ şi să-l facă să vadă lucrurile limpede. Sub presiunea amantei, aflată în plin proces de divorţ, Mara a făcut şi el mutarea decisivă. În urmă cu două zile, el a intentat divorţ la Judecătoria Buftea.

”Nu comentez în presă lucruri despre viaţa mea privată. Nu am făcut-o niciodată şi nici nu o voi face. Puteţi să mă întrebaţi ce vreţi despre fotbal, despre echipa la care lucrez, dar atât”, s-a limitat Mara să ne declare. 

Zoom
Pe 28 decembrie 2015, Click! l-a surprins pe Mara alături de amantă în aeroport

Un lucru este clar: pentru el nu a existat cale de întoarcere în privinţa mariajului, iar fotografiile publicate de Click! în urmă cu câteva zile, în care el şi Daniela se ceartă de faţă cu cei mici, sunt elocvente pentru starea de tensiune existentă între cei doi soţi.  Cum nu se înţeleg deloc, un proces este singura soluţie pentru dizolvarea căsniciei, care ar fi putut să se petreacă în faţa unui notar, în cazul în care ambele tabere şi-ar fi dorit acest lucru.

Prins cu amanta când plecau în Italia

Zoom
Bogdan și Aura au venit cu taxiul la aeroport și s-au întâlnit după check-in

Click! a dezvăluit cu lux de amănunte cum Bogdan Mara trăieşte o viaţă dublă. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca el, un fost fotbalist care n-a fost implicat niciodată în scandaluri, să  fie protago­­nistul unui asemenea scenariu. Mara s-a mutat de acasă, locuieşte cu amanta într-un apartament închiriat şi şi-a dorit, o perioadă, să păstreze aparenţele. Aşa se face că  a petrecut Crăciunul cu soţiaşi micuţii la munte, apoi, de Revelion, şi-a dus amanta în vacanţă, în Italia.

loading...

Citește și

  • bogdan mara

    Un nou scandal zguduie lumea mondenă de la noi. Fostul fotbalist Bogdan Mara, 38 de ani, acum preşedinte la ASA Târgu Mureş, joacă, se pare, la dublu! Fotoreporterii Click! au surprins imagini mai mult decât grăitoare despre cât de uşor jonglează acesta cu soţia, Dana, 45 de ani, cu care este împreună de peste 13 ani, dar şi cu iubita, pentru care gurile rele spun că ar fi plecat de acasă.

  • Click! a dezvăluit în ediţia de marți, 12 ianuarie, cel mai nou scandal din lumea mondenă. Bogdan Mara, fost fotbalist de naţională, acum preşedinte la Târgu Mureş, însurat şi cu doi copii, a fost prins în ofsaid! Cu amanta! Şi ea măritată. Acum vă prezentăm noi amănunte despre relaţia care poate rupe două căsnicii.

  • Timp de o săptămână, Click! v-a prezentat toate detaliile celui mai nou scandal din fotbalul românesc: aventura pe care Bogdan Mara, însurat şi cu doi copii, o are cu Aura, o femeie măritată. Preşedintele de la Târgu-Mureş continuă viaţa dublă, face pe tăticul grijuliu cu gemenii, apoi pleacă la amantă.

  • De câteva zile, Click! v-a prezentat detaliile celui mai recent scandal în lumea mondenă. Bogdan Mara, fost fotbalist de naţională, acum preşedinte la Târgu Mureş, îşi înşală nevasta, cu care este într-o relaţie de peste 13 ani, cu o femeie încă măritată cu un potent om de afaceri. Amanta, Aura, seamănă izbitor cu Daniela, femeia pe care a luat-o de nevastă în urmă cu patru ani.

  • Bogdan Mara are o relaţie extraconjugală de câteva luni. Amanta lui, Aura, este căsătorită, dar în plin proces de divorţ. Vrea să devină femeie liberă şi îi cere în instanţă bani soţului miliardar. Până la decizia justiţiei, femeia de 37 de ani s-a mutat în apartamentul închiriat de Mara, acum preşedinte la ASA Târgu-Mureş.

  • Azi nu vorbim despre fotbal, deși ai reușit în zonă un lucru mare, să-l aduci pe Mutu la Tg Mureș. Maaaare lucru. Dar, azi despre altceva. Am eu o teorie a amorului, combinată cu o metaforă populară. Aceea că uneori în viață, o viață aparent echilibrată, cu o familie fericită - cu sau fără ghilimele - cu o soție, copii (și tu și amanta) dă Necuratu’ ghinionu’ ”să te calce tancul”.