Bogdan de la "Insula iubirii", îndrăgostit din nou. Cine i-a readus zâmbetul după divorţul de Hannelore

hannelore-insula-iubirii.jpg

hannelore si bogdan
Hannelore şi Bogdan au fost concurenţi în sezonul patru al emisiunii
Foto: Arhivă personală

Emisiunea Insula Iubirii, sezonul patru, a avut ca protagonişti cinci cupluri care au dorit să demonstreze faptul că dragostea adevărată poate face faţă oricărei provocări şi tentaţii. Peisajul idilic, activităţile diverse, băuturile alcoolice la discreţie şi dezinvoltura ispitelor i-au făcut pe unii participanţi să uite promisiunile făcute partenerilor de viaţă. Dintre cele cinci cupluri, cel format de Bogdan şi Hannelore s-a făcut remarcat prin dinamica bizară a legăturilor dintre ei. În ciuda faptului că Hannelore s-a îndrăgostit până peste cap de una dintre ispite, ea şi Bogdan s-au căsătorit după încheierea emisiunii. Au divorţat după un mariaj fulger şi se pare că Bogdan şi-a găsit fericirea în braţele unei brunete.

Bogdan şi Hannelore s-au aflat în centrul atenţiei pe parcursul emisiunii. În ciuda acţiunilor evidente făcute de logodnica sa, care demonstrau că ea se îndrăgostise de Andi, una dintre ispite, Bogdan a decis să acorde încă o şans relaţiei, la întoarcerea lor în Bucureşti. Cei doi s-au căsătorit, însă mariajul s-a sfârşit mai repede decât ar fi crezut oricine. Doar câteva luni au fost necesare pentru ca cei doi timişoreni să realizeze că iubirea dintre ei era deja istorie.

hannelore-si-bogdan-2-e1541583846382.jpg

hannelore si bogdan
Bogdan şi Hannelore s-au căsătorit după emisiune, dar o divorţat într-un timp fulger
Foto: Arhivă personală

"Am făcut nunta pentru a salva relaţia, pentru a da o şansă relaţiei. S-a rupt când am simţit că nimic nu s-a schimbat. Andi nu este motivul divorţului nostru. Nu a fost o nuntă pentru bani, balanţa a fost pe negativ. A fost o nuntă ok. Îi mulţumesc lui Andi că m-a făcut să văd anumite lucruri. Sunt fericit şi liniştit. Nu m-ar deranja să-i văd împreună pe Andi şi pe Hannelore. Cea mai mare problemă în relaţie cred că a fost neîncrederea", a declarat Bogdan, pentru Antena Stars.

bogdaninsulaiubiriiiubita2.jpg

bogdan insula iubirii
Bogdan iubeşte din nou
Foto: Arhivă personală

Bogdan iubeşte din nou

Timpul a trecut, iar Bogdan a avut la dispoziţie o perioadă bună în care să se vindece emoţional. Hannelore a apelat la diferite operaţii estetice pentru a-şi ridica moralul, în timp ce fostul său soţ a ieşit cu prietenii în oraş şi s-a distrat pe cinste. După câteva luni de la divorţ iată că Bogdan este din noi îndrăgostit şi a lăsat în urmă povestea de dragoste complicată pe care a trăit-o cu Hannelore timp de patru ani. Bogdan le-a prezentat-o prietenilor virtuali pe noua iubită, prin intermediul unei fotografii pe care a încărcat-o pe pagina personală de Instagram.  Se pare că bruneta  l-a ajutat pe Bogdan să redescopere fericirea, judecând după atitudinea relaxată pe care acesta o afişează.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1