Bogdan de la «Insula Iubirii» explică de ce a divorțat de Hannelore! Ispita Andi e de vină?

hannelore-andi-insula-iubirii.jpg

Bogdan a dezvăluit adevăratul motiv din spatele divorțului de Hannelore
Foto: Captură YouTube

După ce au șocat o lume întreagă prin comportamentul afișat pe parcursul filmărilor emisiunii „Insula Iubirii”, Bogdan și Hannelore, care formează unul dintre cele mai controversate cupluri pe care le-a cunoscut show-ul, sunt din nou în centrul atenției! În ciuda neînțelegerilor și acuzațiilor pe care și le-au făcut în Thailanda, cei doi au decis să se căsătorească, spre surprinderea tuturor, iar în cele din urmă și-au spus „adio” prin intermediul unui divorț, la scurt timp de la nuntă.

Divorțul dintre Hannelore și Bogdan a fost unul așteptat de unii, pentru alții a venit ca o surpriză, însă în mod cert curioșii care au urmărit emisiunea s-au întrebat dacă nu cumva în spatele despărțirii celor doi ar sta chiar Andi, ispita care i-a picat cu tronc concurentei.

După ce au circulat în spațiul media câteva imagini în care Andi și Hannelore apăreau împreună, în cadrul unui eveniment, Hanne ținând în mână și un trandafir primit de la cel ce i-a dat peste cap sentimentele pe perioada filmărilor, gurile rele au fost convinse că au găsit adevăratul motiv al divorțului.

Ce spune Bogdan despre divorțul de Hannelore

Pentru a clarifica situația și a nu se mai lăsa călcat în picioare de telespectatorii care îl acuzau că a fost „orb” în relația și mariajul cu Hannelore, Bogdan a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, în care explica motivul divorțului, susținând că Andi nu a fost nicidecum implicat. 

„În urma concluziilor aberante cum că Andi ar avea vreo legătură cu divorțul nostru, ei bine el nu are nici o legătură, principalul motiv este că lucrurile nu s-au schimbat în bine cum speram că se vor întâmpla, căsătoria fiind încă o șansă pentru a salva relația noastră. 

hannelore-ispita-andi.jpg

Imaginea care a stârnit controverse pe internet. Hannelore, alături de ispita Andi
Foto Instagram

Înainte de căsătorie am discutat mult și am ajuns la o concluzie că dacă peste n ani vom reveni la aceleași discuții ca în trecut, atunci ne vom strânge mâna și ne vom despărți. Pe neașteptate pentru mine, acest lucru a venit mult mai devreme. Sunt aproape trei luni de zile de când am hotărât să încheiem relația. Și cred că fiecare dintre noi avem dreptul să cunoaștem noi persoane alături de care putem fi fericiți, iar cele mai frumoase momente vin atunci când nu te aștepți”, a declarat Bogdan.

 

 

 

Loading...

Citește și