Bodo de la Proconsul construiește o grădiniță la țară! Cum îi este viața, la cinci luni de când s-a mutat din Capitală

1_copy.jpg

Bodo a pus mult suflet în munca la noul proiect

Ce viaţă frumoasă are Bodo, la ţară! De cinci luni artistul, soţia şi cei doi băieţi ai lor s-au mutat în Dobroeşti, Argeş, şi sunt foarte fericiţi de schimbarea făcută. Se spune că omul sfinţeşte locul, aşa că cei doi soţi încearcă să pună pe picioare un proiect pentru copiii din zonă, intitulat “Atelier de Joacă”, şi muncesc cot la cot pentru a-l definitiva.

În mai, Bogdan Marin (52 de ani), alias Bodo de la trupa Proconsul, a văzut moartea cu ochii după ce a suferit un infarct. Medicii i-au montat trei stenturi la inimă şi i-au prescris o reţetă destul de complicată. 
Atunci, solistul şi soţia lui au decis să facă o schimbare majoră cu viaţa lor. Au lăsat stresul şi vacarmul unei vieţi în Capitală, şi s-au mutat la 150 km, mai precis în Dobroeşti, Argeş. 
Aici se simt bine, s-au acomodat uşor cu cei doi băieţi ai lor, şi nici nu vor să mai audă de Bucureşti. Au o căsuţă frumoasă, cu o curte superbă, pomi fructiferi, floricele, ciripit de păsărele, cam tot ce şi-ar dori un om ca să fie liniştit şi fericit. 
Iată însă că în lipsa concertelor cauzată de pandemie, Bodo nu stă deloc şi împreună cu soţia sa, Loredana, a decis să pună pe picioare un proiect de suflet, pentru copiii din zonă, intitulat “Atelier de Joacă”, unde aceştia să înveţe diferite activităţi. 

2_copy.jpg

Soţia i-a fost de mare ajutor artistului

“Dragi copilaşi, părinţi şi bunici, în curând dăm startul către o direcţie bună în viaţă! Proiectul «Atelierul de joacă» are visuri mari, este locul unde copiii vor fi formaţi pentru viitor! Vor învăţa ce înseamnă competiţia sănătoasă, vor învăţa dragostea pentru aproape, cum să fie de ajutor în familie, vor fi ajutaţi să-şi descopere darurile şi perfecţionaţi în sensul acesta. Ateliere de bucătărie, seri de vizionat filme sau desene educative, ateliere de pictat, lego, ore de canto cu Bodo (Proconsul), crafturi, jocuri, jucării, competiţii de tot felul şi câte şi mai câte”, este anunţul de pe pagina Atelier de Joacă.

3_copy.jpg

Clădirea a fost complet renovată

De aici până la a-şi vedea visul cu ochii, a fost doar un pas. Au luat o clădire din zonă, au renovat-o, iar cu ajutorul oamenilor care au pus mână de la mână, au cumpărat toate materialele şi mobilierul necesare. 
Se pare că, cel mai târziu la finalul acestei luni, Atelierul de Joacă îi va primi pe copiii dornici să înveţe lucruri noi de la Loredana şi Bodo. 

 

Citește și:

Bodo, soția și copiii, decizie radicală după infarct: "Începând de azi, mergem pe un drum nou. Suntem liniștiți"

Ce familie frumoasă are Bodo de la Proconsul! Şi-a distrat copiii la piscină

Loading...
 
 

Citește și

  • bodo copii piscina

    E discret cu viaţa personală, dar zilele trecute Bogdan Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo de la Proconsul, a oferit un adevărat recital, dar nu de muzică, ci de portrete de familie. Artistul şi-a distrat familia la piscină, iar cei doi băieţi ai săi s-au simţit în centrul atenţiei.

  • Pe solistul trupei Proconsul îl știe toată lumea. Bodo (48 de ani) a fost căsătorit pentru scurt timp cu fiica cea mare a fostului președinte al României, Traian Băsescu, iar în urmă cu doi ani toată presa scria despre cei doi copii ”adoptați” de artist împreună cu cea de-a patra soție, Loredana.