Bobonete luptă de unul singur cu greii Antenei 1!

bobonete_las_fierbinti.jpg

bobonete las fierbinti
Bobonete și gașca din "Las Fierbinți"

Antena 1 va fi, vara asta, regina emisiunilor de divertisment, detronând net PRO TV, care va miza pe reluarea serialului ”Las Fierbinţi”. Ca să nu le scadă însă audienţa, ei mai contează şi pe ajutorul lui Cătălin Măruţă, căruia îi vor da drumul în vacanţă abia la sfârşitul lunii iulie.

Chiar dacă sloganul televiziunii PRO TV este „Vara se joacă la Pro TV”, telespectatorii au parte doar de sport, reluări ale serialului „Las Fierbinţi” şi show-urile neobositului Cătălin Măruţă. Iar după încheierea Campionatului European de fotbal vor fi difuzate filme de succes, cu scopul de a-şi ţine telespectatorii fideli în faţa televizorului. Asta în condiţiile în care, anul trecut, în aceeaşi perioadă, PRO TV a investit bani grei în producţia „Super Trip”. Antena 1 profită însă de ocazie şi turează motoarele la maximum.

Începând de astăzi, de la orele 20.00, va fi difuzată prima ediţie a emisiunii “FANtastic Show”, prezentată de Florin Ristei şi care îi va aduce faţă în faţă în postura de rivali şi de căpitani de echipă pe Liviu Vârciu şi pe Andrei Ştefănescu. Echipele lor, formate din câte doi artişti, se vor întrece pe parcursul a 11 probe, una mai distractivă decât alta.

 

Dar, Antena 1 scoate şi asul din mânecă, pe Dan Negru, ”regele audienţelor”, cu show-ul ”Plasa de stele”, anunţat de pe 8 iulie, de la 20.30. Din juriu vor face parte soliştii Lidia Buble şi Dorian Popa, dar şi Cătălin Bordea, de la ”Un show păcătos”.

 

Şi lista producţiilor estivale continuă, căci Antena 1 mai are în program “Insula iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan, “Te pui cu blondele?”, a cărei gazdă este tot Dan Negru şi, nu în ultimul rând, reluarea concursului ”Serviţi, vă rog! Poftiţi de vă iubiţi”, a cărui amfitrion e inegalabilul nea Mărin.

PRO TV mizează pe reluările «Las Fierbinţi» şi «Vorbeşte lumea»

Pentru cei care doresc să vadă sau să revadă spumoasele episoade ale serialului ”Las Fierbinţi”, PRO TV vă aşteaptă zilnic, de la orele 20.30, la o porţie serioasă de umor. Vă veţi reîntâlni cu amuzanţii Celentano, ­Firicel, Bobiţă şi Aspirina, care au adus postului tv ­audienţe uriaşe.

 

Fiecare ­episod a fost vizionat de peste două milioane de ­telespectatori. Semn că producţia a avut succes stau şi ofertele pe care Bobiţă, rol interpretat de Mihai ­Bobonete, le-a primit în ­publicitate. Toată luna iulie continuă şi “Vorbeşte lumea”, prezentat de Cove şi Dana Rogoz.

Bursucu’ şi Mantea, la «Se strigă darul!» (KANAL D)


Postul de televiziune Kanal D, care în ultimii doi ani se bate în audienţe cu Antena 1, vă aşteaptă cu câteva producţii. Andreea Mantea şi Bursucu’ vin în fiecare duminică, de la orele 20.00, cu “Se strigă darul”.  Iar din 9 iulie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21.30, începe „Ne vedem la tribunal”, show ce îşi propune să le prezinte telespectatorilor drumul sinuos al unui proces, cu toate implicaţiile lui, dar îi veţi mai vedea şi pe Teo Trandafir, care va da tonul la distracţie în fiecare după-amiază, iar seara o veţi încheia cu zâmbetul pe buze alături de Mădălin Ionescu, care “toacă” lumea mondenă.

Diana Bart şi Alexandru Constantin vă ţin în priză cu «Focus Magazin» (PRIMA TV)

 

Vă plictisiţi de filme, sport sau de concursuri? Toată luna iulie, Diana Bart şi Alexandru Constantin, gazdele emisiunii ”Focus Magazin”, de la PRIMA TV, vă vor ţine la curent, de luni până joi, de la orele 23.45, cu tot ce mişcă în lumea showbiz-ului. Veţi afla totul despre vacanţele de lux ale artiştilor, ­despre noile poveşti de dragoste sau despre despărţirile în stil italian.

Loading...

Citește și

  • mihai bobonete sotie catalina

    Considerat unul dintre cei mai în vogă actori de comedie, Mihai Bobonete are de ceva vreme lipici la reclame. Iar încasările sunt direct proporţionale cu audienţele uriaşe pe care le face la PRO TV, cu serialul “Las Fiebinţi”. Producţia a intrat în vacanţă, însă pe Bobiţă îl vedeţi acum, la TV, în 4 spoturi TV.

  • razvan simion lidia buble

    Antena 1 vrea să câștige lupta audiențelor din această vară, așa că pregătește revenirea unei emisiuni care rupea toate clasamentele în anul în care a fost lansată, în 2010. "Plasa de stele", cu Dan Negru ca prezentator, revine în grila de programe a postului din Băneasa începând cu luna iulie.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1