Bloggerița care l-a acuzat pe Fuego că nu-și face singur tablourile și-a cerut scuze public

fuego.jpg

paul surugiu fuego tablouri pictura
Paul Surugiu i-a răspuns tinerei care l-a acuzat că își minte fanii
Foto: Facebook

Scandalul s-a încheiat! După ce o bloggeriță l-a acuzat pe Paul Surugiu (40 de ani), alias Fuego, că își minte fanii, susținând că nu el face tablourile, artistul s-a filmat pictând.

Bloggerița Adriana Șandru și-a bazat afirmațiile pe faptul că în imaginile pe care le publică Fuego pe Facebook...nu apare murdar de vopsea pe mâini. Pe blogul său personal, tânăra a înșiruit o serie de „dovezi” și i-a bătut obrazul cântărețului pentru că „stoarce oamenii de bani doar pentru că a ajuns un brand și pentru că știe că ei ar cumpăra cam orice le vinde el”. De asemenea, Adriana susținea atunci că i-a scris și un mesaj lui Paul Surugiu, dar că oricum nu se aștepta la un răspuns.

Fuego nu a rămas indiferent la acuzațiile făcute de tânără, dar nu i-a răspuns direct. Artistul s-a filmat pictând și a publicat înregistrarea intitulată „Fuego pictând”, pe contul lui oficial de Facebook. Drept răspuns, Adriana Șandru a făcut un update în articolul ei, în care și-a cerut scuze public pentru afirmațiile pe care le-a făcut despre Paul Surugiu: „Fuego a arătat că pictează, iar eu m-am înșelat. Regret că am gândit greșit despre un om care vrea să îi ajute pe alții făcând lucruri minunate și îi doresc succes în toate.”

 

„Dragii mei, iată că am lansat aseară o nouă rubrică la emisiunea mea-INSPIRAȚII ȘI CULOARE-câteva minute în care mă prezint pictând, așa cum mulți intre voi și-au dorit să mă vadă. Astfel, din două în două săptămâni, veți putea urmări aceste filmulețe în care nu vreau să demonstrez nimic, ci pur și simplu să îmi arăt pasiunea care-mi umple timpul liber și care-mi permite să găsesc noi sensuri ale mele. 
Această nouă latură a personalității mele artistice este pentru unii șocantă. 
Știu asta și mă încăpățânez să continui, pentru că atunci când din pasiune se nasc fapte admirabile e o reușită. Iar reușita mea a fost ca din vânzarea picturilor să pot sprijini artiștii României. Vreo 80 până în prezent și continuăm să susținem legende și tinere talente, pentru că oricât de multe cuvinte ar jigni inițiativele frumoase, cele din urmă strălucesc prin lumina veridicității lor! 
Vă place cum mi-a ieșit opera? Pentru o vizionare mai bună selectați calitate HD! Vă doresc zi liniștită!”, a scris Paul Surugiu pe contul său de Facebook.

Loading...

Citește și

 • fuego

  Numai în pielea lui Fuego să nu fii zilele acestea! După ce Nicușor Dan s-a folosit de imaginea solistului în campania de strângere de semnături, cu un mesaj jignitor, o bloggeriță a pus la îndoială nu doar calitățile, ci chiar capacitatea de a picta a celui care va fi pe vecie asociat cu piesa ”Împodobește, mamă, bradul!”.

 • Paul Surugiu sau Fuego, pe numele lui de scenă, se relaxează pictând. E o pasiune mai veche, la care a revenit în urmă cu un an şi jumătate. A vândut deja peste 50 de tablouri, însă banii nu i-a băgat în puşculiţă.

 • fuego impodobeste mama bradul hit

  Fostul candidat la Primăria Capitalei Nicușor Dan e în plină campanie de strângere de semnături pentru a putea candida cu noul săul partid, Uniunea Salvați România. În criză de timp, politicianul a recurs la o strategie discutabilă pentru atragerea electoratului din diaspora.

 • paul surugiu fuego

  Consideră că este iubit pentru sinceritatea și pentru omenia sa, dar și pentru muzica simplă și șlăgăroasă. Joacă, face turnee, cântă, scoate piese noi, compune și mai are, dincolo de toate astea și timp liber să picteze și să ajute marii artiști ai României și tinerele talente. Iată mai jos un super interviu cu Fuego, acordat în exclusivitate, în care artistul vorbește deschis despre lucruri pe care nu le-a mai spus până acum în altă parte.

 • Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, a lăsat cariera muzicală în plan secund cu un motiv precis. Artistul va avea prima expoziție de pictură, eveniment ce are loc in perioada 1 – 10 iunie 2016 , la o casă de licitații din București. În premieră, solistul își prezintă operele într-un cadru special, demonstrând astfel că nu doar muzica este cea care-l recomandă.

 • fuego elisabeta preda

  Pasionat de pictură, Paul Surugiu-Fuego a început să-și expună tablourile pe internet, dar și să cunoască personalități din domeniu. Recent, artistul a întâlnit-o pe Elisabeta Preda, o pictoriță de 86 de ani, membră a Uniunii Scriitorilor și Uniunii Artiștilor Plastici din România.