Blestem sau ghinion? Doamne, câte a îndurat Nicoleta Voica în amor

Pe cât de mult succes şi noroc a avut în carieră, pe atât de ghinionistă a fost în dragoste. Nicoleta Voica a bifat trei căsnicii și toate i-au lăsat un gust amar. Acum se află la al patrulea mariaj și, la nici o lună de la cununia civilă cu Alin Bagiu, iată că norii de fericire par să se risipească. Soțul artistei a fost acuzat că-i face curte unei alte soliste de muzică populară, mult mai tânără.

Nicoleta Voica (62 ani) a suferit enorm din cauza celor trei soți pe care i-a avut în trecut. Pe primul soț l-a cunoscut de tinerică și s-a măritat la 18 ani, însă a divorțat de el după 3 ani. Cu al doilea se spune că s-a căsătorit pentru viza americană, iar pe cel de-al treilea soț l-a cunoscut chiar la nunta fiicei sale, Andreea. Din păcate, a fost din nou înșelată și după ce l-a iertat de mai multe ori, interpreta a hotărât să se despată de acesta.

„Au fost niște tâmpiți. Nu m-am măritat pentru viză, ci din dragoste. E adevărat că am ață la nebuni. Fiind cetățean american, mi-au propus mulți să mă căsătoresc cu ei. M-am căsătorit foarte tânără și l-am iubit atât de tare. Dragostea la vârstă aia e ca un fel de comă. Aveam 18 ani și am scris 2.806 de scrisori cât era în armată, timp de un an și 6 luni. Îi ziceam bunicii că vreau să mă duc în armată la el și a mers ea cu mine. Când s-a întors din armată, ne-am căsătorit și ne certam întruna. Nu puteam să facem nimic, că bunica era mereu acolo. Înainte de nuntă, ne-am certat și i-am zis lui tata că nu mă mai mărit. Ne-am căsătorit certați, la vreo săptămână-două ne-am vorbit. Trei ani a durat căsnicia. Am fost tineri, proști. Eu plecam foarte mult în străinătate, omul singur, cu cea mai bună prietenă a mea. Vina a fost a mea, eu nu îi condamn. Am plecat mai devreme din sala de repetiții și l-am văzut pe dumnealui pupându-se cu…. Era prietenă bună, dansatoare. Am plecat în Olanda și am venit cu trei zile mai devreme și când deschid ușa, tot ea, într-un desuu de-al meu”, a mărturisit interpreta anul trecut, la emisiunea „Wowbiz”, de la Kanal D.

nicoleta-voica-silviu-bagiu-cununie-civila-iunie-2018-timisoara_1.jpg

Nicoleta Voica Alin bagiu cununie
Nicoleta Voica și Alin Bagiu s-au căsătorit pe 20 iunie
foto: arhivă personală

„Am plecat în America și mi-am încercat norocul, un domn foarte fain, dar nu iubea nimic ce era românesc. Am suferit foarte mult. […] M-am gândit că a treia oară o să fie cu noroc. S-a căsătorit fata mea, am venit să-i fac nuntă. Am cunoscut un bărbat frumos, toată viața lui a fost colecționar de… iubiri. Îmi făcea o curte… Ne-am căsătorit și a fost foarte sincer la început: «Scumpo, niciodată nu am fost cu o singură femeie, am fost cu două, trei. Cu tine vreau să fiu altfel». Pe oriunde mergeam erau situații penibile. Am suportat una, două, trei, patru, cinci. Am sunat-o pe una, o studentă. L-am sunat și pe el, i-am chemat la restaurant pe amândoi. Papucii ei erau tociți, îmi venea să plâng. Ne-am împăcat iar, am iertat ce n-a iertat nimeni în lumea asta”, mai spunea Nicoleta.

De ceva timp, solista radiază de fericire, căci e convinsă că și-a găsit adevărata dragoste, bărbatul pe care l-a așteptat de mulți ani. Alin Bagiu este profesor de fizică, a activat o perioadă la Ansamblul „Doina Timişului“ şi a mai semnat texte pentru solişti de muzică populară. Se cunosc de aproape 30 de ani, însă dragostea s-a înfiripat între ei abia anul trecut. La trei săptămâni de când s-au căsătorit, Alin Bagiu a fost acuzat de solista Alina Stancu, că-i face avansuri de trei ani de zile. Ea a și postat mesajele bărbatului pe internet.

loading...
Loading...

Citește și

  • Solista de muzică populară Nicoleta Voica (62 de ani) n-are noroc în amor şi pace. După trei divorţuri în stil italian, iată că artista, care s-a recăsătorit, în iunie, a aflat, cu stupoare, că soţul ei, Alin Bagiu, are o slăbiciune pentru o colegă de breaslă. El va trebui acum să-i dea socoteală Nicoletei, pentru sms-urile siropoase pe care i le trimite din 2015 senzualei cântăreţe Alina Stancu.

  • Încurcate sunt poveştile de dragoste în showbiz. Nicoleta Voica urmează să se căsătorească cu Alin Bagiu, numai că acesta încă nu a divorţat de soţia lui, cu care are un copil de patru anişori. Nevasta profesorului de fizică a aflat despre relaţia lui extraconjugală în octombrie, 2017.