Bittman, acuzat că a plagiat piesa «N-am iubit pe nimeni»! Un consilier la Ministerul Culturii susţine că solistul ar fi furat melodia lui Jose Feliciano VIDEO

vedete-foto-2-2-col-tife.jpg

Bittman l-a luat peste picior pe reclamant

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Dan Bittman şi trupa sa, Holograf, se află în aceste zile în centrul unui mega-scandal.

Pentru prima oară în istoria trupei, au apărut acuzaţii de plagiat! Solea Marius Marian, consilier la ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, susţine că piesa “N-am iubit pe nimeni” ar fi inspirată din melodia “Nina”, cântată de spaniolul Jose Feliciano.

vedete-foto3-1-col-bula-.jpg

Solea Marius Marian, consilier la Ministerul Culturii, susţine că solistul ar fi furat melodia «Nina», a spaniolului Jose Feliciano

 

“Mi-au produs întotdeauna silă astfel de situaţii, mai ştiu câteva cazuri, nume importante în folk-ul şi rock-ul româneşti. Ascultaţi aceste două piese, Jose Feliciano şi Holograf! La refrenul «românesc» sunt şi alte «idei». Groaznic! Aceste plagiate mai fac şi bani, nu doar că ajută la carieră”, a declarat el. Scos din pepeni, Bittman i-a dat replica: ”Un individ nu poate dormi zilele astea de grija lui Jose Feliciano, că de a mea nu pot să spun că ar face-o. Îl previn că se află într-o mare eroare, în rest că sunt un plagiator chiar nu contează pentru mine, pentru că m-am vaccinat împotriva acestor mizerii. Cât despre cariera mea făcută pe pilele mamei că tot lucra la radio e o poveste bună şi prinde la proşti”.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • dan bittman colegi porecla magic fm

    Invitat la matinalul Magic Start de la Magic FM, Dan Bittman le-a declarat fanilor că aniversează 30 de ani împreună cu Holograf, în vreme ce colegii de trupă au dezvăluit, în direct, la Magic FM, cum îl poreclesc pe solistul lor vocal.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5