Biserica unde e depusă Ileana Ciuculete, loc de pelerinaj! Ionela Prodan i-a sărutat crucea de la catafalc

ionela_prodan_la_ileana_ciuculete.jpg

ionela prodan ileana ciuculete
Ionela Prodan, la căpătâiul Ilenei Ciuculete. A sărutat crucea de la catafalc
foto: Click!

Sute de oameni au venit să se roage la catafalcul artistei Ileana Ciuculete și să-i aprindă o lumânare cântăreței de muzică populară. Vineri, la prânz, biserica unde are loc priveghiul interpretei, era plină ochi!

Cei care au iubit-o pe Ileana Ciuculete au umplut curtea lăcașului de cult cu multe coroane și flori, puse în niște găleți mari, rezemate de biserică. Oamenii au venit să o vadă pentru ultima dată pe interpreta de muzică populară și le-au transmis condoleanțe, rudelor îndurerate, aflate la căpătâiul acesteia. Mama artistei abia se mai ținea pe picioare de durere, iar Cornel Galeș este desfigurat.

Printre persoanele care au ajuns azi, la Biserica Costească din Chitila, unde este depus trupul neînsuflețit al artistei, s-a numărat și Ionela Prodan, care a venit să-și ia rămas bun de la Ileana Ciuculete. Cântăreața a venit cu o coroană de flori, a plâns, iar la plecare, a sărutat iconița de pe tabloul regretatei artiste, dar a pupat și crucea de la sicriul acesteia. Înmormântarea va avea loc sâmbătă la prânz, la Cimitirul Străulești.

Loading...