Bilete false la concertele Loredanei Groza. Cum a ajuns solista victima unor escrocherii

14-vedete-1-loredana-groza-foto-inquam-photos-1.jpg

Loredana Groza le-a pregătit fanilor un concert grandios
foto: inquam photos

Loredana Groza (48 de ani) a creat o adevărată isterie printre fanii de peste Ocean, după ce a anunţat că, în luna mai, va susţine concerte în America. Impresarul turneului, Bebe Mihu, a semnalat, pe contul său de Facebook, că pe internet au fost scoase la vânzare bilete false.

Loredana Groza (48 ani) va pleca să le cânte românilor din diaspora, într-un lung turneu de care se ocupă impresarul Bebe Mihu, soţul interpretei de muzică populară Maria Dragomiroiu. Lori a mai fost peste Ocean, dar nu a urcat pe scenă, aşa că are mari emoţii la întâlnirea cu publicul. Şi, pentru că escrocii au mirosit cu mult înainte ca Loredana să păşească în SUA succesul de care se va bucura cântăreaţa noastră, au scos la vânzare pe internet bilete false la concertele ei.

 

Nimeni nu se aştepta la aşa ceva şi imediat ce veştile au ajuns la urechile organizatorilor, impresarul Bebe Mihu s-a grăbit să facă precizări pentru a stopa înşelăciunea şi a evita pierderile pe care riscă să le aibă atât organizatorii, cât şi spectatorii. Impresarul a menţionat că biletele se pot achiziţiona doar de la sălile de spectacole unde va cânta artista: „Dragii mei, pe data de 11 mai 2019, ora 7 PM, Loredana şi formaţia AGURIDA vor fi prezenţi la Sala Bisericii «Sfânta Maria». Puteţi face rezervări numai la această sală. Cine a cumpărat până acum bilete de pe alt site, acestea nu sunt valabile. Vă rog să solicitaţi să vă fie ruturnaţi banii. Acele bilete au fost vândute fără ştirea şi aprobarea organizatorului. Deci numai rezervările de la Biserica «Sfânta Maria» sunt valabile”, a punctat Bebe Mihu pe contul personal de Facebook.

Loredana Groza a mai fost în America în urmă cu 10 ani, unde a înregistrat un album integral, „Sundance”, dar a mai bifat şi câteva vacanţe alături de fiica ei, Elena. Interpreta va fi acompaniată în seria de spectacole de banda „Agurida”, aflată, de asemenea, pentru prima oară în concert în America. Primul concert va avea loc la European Music Fest, în Las Vegas (5 mai), apoi în Chicago, Houston şi New York. Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din 1998. În acelaşi an a venit pe lume şi fiica lor, Elena.

 

Loading...

Citește și