Bianca şi Victor şi-au serbat bebeluşa în weekend

b112-13-vedete-bianca-1.jpg

Micuţa Natalia Sofia seamănă cu tatăl, dar are ochii mamei
Citeste tot despre: 

De când au devenit părinţi, Bianca Drăguşanu (34 de ani) şi Victor Slav (36 de ani) nu contenesc să se fotografieze alături de micuţa Natalia Sofia.

În weekend au şi avut un motiv în plus, căci bebeluşa a împlinit două luni de viaţă. Cei doi i-au făcut micuţei o prăjitură festivă, cu o lumânare, apoi au realizat şedinţa foto în formulă completă, de trei. Cel mai probabil, Bianca nu a gustat din desert, căci s-a pus serios pe slăbit imediat după naştere şi a revenit repede la forma iniţială.

b212-13-vedete-bianca-2.jpg

Micuţa Natalia Sofia seamănă cu tatăl, dar are ochii mamei

Vedeta ne-a şi dezvăluit paşii pe care i-a urmat pentru a fi în formă într-un timp atât de scurt. Pe lângă proceduri corporale la salon, ea a inclus în meniul zilnic 3 shake-uri de slăbit: unul care arde găsimile, altul care accelerează digestia şi al treilea, care înlocuieşte o masă. Mulţi s-au grăbit să o acuze că s-a grăbit cu slăbitul, însă Bianca se mândreşte cu această performanţă.

Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu naste maternitate

    Aşteptarea a luat sfârşit pentru Bianca Drăguşanu, care în doar câteva ore îşi va cunoaşte fetiţa. Fosta asistentă tv s-a pregătită din acest weekend pentru marele eveniment. Şi-a pus în ordine lucrurile la atelierul ei de croitorie şi a trecut pe la salonul de înfrumuseţare unde şi-a făcut manichiura şi pedichiura. Vedeta a tras toate privirile pe stradă cu silueta ei, dar şi pentru că era încălţată într-o pereche de papuci cu blăniţă.

  • victor slav bianca dragusanu

    Bianca Drăgușanu (34 de ani) trece prin cea mai bună perioadă din viața sa! După ani în care nu și-a găsit liniștea sufletească, fosta asistentă tv are cu ce se mândri: deține o afacere înfloritoare și are familia pe care și-a dorit-o mereu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1