Bianca și Victor, certuri aprinse din cauza Andei Adam? Cum a rămas Slav şi fără iubite, şi fără case

CLIIMA20130322_0142_1.jpg

Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţit în 2012, după o relaţie de 6 ani

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a ajuns la final. Sursele noastre spun că printre motivele rupturii se numără şi certurile dese, gelozia, dar mai ales problemele din trecut, de care Victor nu a reuşit să scape. Reproşurile aveau legătură cu apartamentul pe care acesta i l-a lăsat fostei iubite, Anda Adam, şi pentru care Victor făcuse un credit de 100.000 de franci elveţieni. Acum, musculosul de la Kanal D a rămas şi fără femei, şi fără case.

A trecut o săptămână de când Bianca Drăgușanu (36 de ani) şi Victor Slav (38 de ani) au anunţat că s-au despărţit şi tot atât de când blondina şi-a recunoscut relaţia cu Tristan Tate (30 de ani), un englez milionar, fost luptător de kickboxing. Cei doi par să fie foarte fericiți și, pe lângă faptul că noul iubit al Biancăi este un bărbat căruia îi place sportul, Bianca a mai fost încântată de un alt atu al britanicului, și anume că este un bărbat care se descurcă financiar. După cum se știe, tânărul are o casă luxoasă, mașini de sute de mii de euro, dar și un hotel în Thailanda. Din păcate, din cest punct de vedere, cel financiar, Bianca nu era ”compatibilă” cu Victor, acesta fiind și motivul pentru care au existat mereu dispute între ei. Biancăi i-a plăcut să fie independentă, să-şi facă propria afacere, să aibă propria emisiune şi contracte de imagine, însă a avut pretenția ca bărbatul de lângă ea sa fie cel puţin la acelaşi nivel.

bianca_apartament.jpg

bianca dragusanu, victor slav, apartament vanzare, casa, curte
Bianca s-a fotografiat în curtea complexului rezidenţial în care deţine un apartement cu două camere
Foto: arhiva personală

Până să se angajeze la Kanal D, ca prezentator al emisiunii “Wowbiz”, Victor nu a avut venituri asemănătoare cu ale Biancăi, care câștiga bani din contracte de imagine și din atelierul de croitorie. Mai mult, un alt lucru care nu i-ar convenit divei a fost acela că Victor nu a avut propria lui casă, fiind nevoit să se mute la ea, în complexul rezidenţial din zona Lacul Tei. Dar, până la urmă, au format o familie frumoasă, aşa că nu mai contat a cui era casa, cât timp ea a devenit cămin.

12-13gfhxzcxzc.jpg

În acest complex rezidenţial, din zona Plevnei, şi-a cumpărat Anda un apartament, în rate

În 2012, după ce s-a despărţit de Anda Adam, Victor i-a lăsat acesteia apartamentul pentru care făcuse un credit de 100.000 de franci elveţieni, în 2007,  pe o perioadă de 20 de ani. Fiindcă solista nu avea carte de muncă la momentul respectiv, a convenit cu Victor să facă împrumutul pe numele lui, iar ea să achite ratele lunar. În plus, Slav s-a luptat şi prin tribunale din cauza ratelor colosale şi, după numai trei termene de judecată, artistei i s-a redus dobânda la jumătate, ajungând să plătească, de la 3.000 de lei, doar 1.500 de lei. Iată că, ironia sorţii face ca Victor să ajungă acum pe drumuri, nevoit să se mute cu chirie, din cauza ghinionului pe care l-a avut cu femeile din viaţa lui: fosta iubită Anda a rămas în casa luată cu credit pe numele lui, iar fosta iubită Bianca a rămas în apartamentul ei, unde este unica proprietară.  

victor-slav-2014-complex-rezidential-maria-rosetti.jpg

Victor Slav la complexul rezidential din zona Maria Rosetti
Victor, surprins la negocieri, în 2014, la rezidenţialul din zona Maria Rosetti
foto: CLICK!

Victor a încercat să se mute cu chirie după divorţul de Bianca

Pe 10 martie 2014, Victor şi Bianca ieşeau de mână de la divorţ, de la notar, unde au ajuns de comun acord, după ce în septembrie 2013 făcuseră o nuntă ca în povești. După acest eveniment, Victor a căutat să se mute cu chirie într-un complex rezidenţial din zona Piaţa Rosetti. N-a reuşit, însă. “A fost interesat să stea cu chirie, însă preţurile acolo, pentru un apartament cu două camere, porneau de la 800 de euro. Pentru achiziţionarea locuinţei, preţul era 140.000 de euro. A fost mult prea mult şi a renunţat la idee”, ne-au spus surse bine informate. Iată că acum Victor va reveni la statutul de chiriaş până când va reuşi să aibă un “cuibuşor” al lui.

Loading...

Citește și

  • Victorie pentru Anda Adam! Vedeta a scăpat de povara ratelor uriaşe pe care le plătea la bancă, după ce fostul ei iubit, Victor Slav, care a făcut creditul în franci elveţieni pentru casă în numele lui, s-a războit cu banca.

  • bianca dragusanu

    Bianca Drăgușanu a anunțat că vrea să se țină departe de scandaluri și că are de gând să se concentreze asupra business-ului ei și a familiei. Dacă ești curios unde se relaxează fosta doamnă Slav, noi avem câteva imagini din apartamentul pe care Bianca îl deține într-un cartier rezidențial din Capitală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1