Bianca și Victor au dat nas în nas după ce s-au despărțit. Cum s-au comportat cei doi

victor-slav-bogdan-vladau-petrecere-kanald.jpg

Victor Slav Bogdan Vladau
Victor Slav și Bogdan Vlădău, la petrecerea cu colegii de la Kanal D
foto: arhivă personală

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit, dar au rămas colegi de serviciu. Așa se face că, la ziua de naștere a șefului lor, Haluk Kurcer, președintele executiv al postului Kanal D, cei doi au dat nas în nas, dar s-au evitat cât au putut. S-au distrat în găști diferite.

Copilul și job-urile îi mai leagă pe Bianca Drăgușanu (36 de ani) și pe Victor Slav (38 de ani), și nimic altceva! Lucrurile între ei sunt clare din punct de vedere sentimental, iar asta este cât se poate de evident. Nu mai există cale de împăcare, însă sunt nevoiți să dea ochi în ochi, căci lucrează la același post tv. Bianca prezintă “Te vreau lângă mine”, de luni până sâmbătă, emisiune care începe la ora 13.00, iar Victor prezintă “Wowbiz”, alături de Andreea Mantea, show de noapte, care începe la 22.30. Astfel, nu prea se intersectează la muncă, nici în cabina de machiaj, însă la evenimentele firmei nu prea au ce face. Așa s-a întâmplat și în acest weekend, când au fost invitați la petrecerea aniversară a șefului lor, Haluk Kurcer. Evenimentul a avut loc la Clubul Diplomatic, din București, într-un cadru superb, și au participat cam toate vedetele postului.

bianca-dragusanu-petrecere-kanald.jpg

Bianca Dragusanu petrecere Kanal D
Bianca Drăgușanu a stat cu oamenii din echipa ei, de la "Te vreau lângă mine"
foto: arhivă personală

Printre acestea, și Victor Slav, și Bianca Drăgușanu, care s-au evitat cât au putut de mult. Nu și-au vorbit și s-au distrat separat, fiecare cu gașca proprie de prieteni. Și-au postat poze pe Facebook în care au zâmbit larg, semn că pot conviețui binișor ca și colegi la același post de televiziune. După cum se știe, relația lor nu e deloc roz, iar acest lucru este adeverit de postarea Biancăi de pe Facebook. ”Cât timp eu am fost la mare, fetița mea a fost la plimbare... dar NU cu tatăl ei, ci cu bunica! Acum două weekend-uri, Sofia a fost doar cu mami la mare”, a scris aceasta. Motivul acestei dispute este faptul că fostul ei soț își petrece mai mult timp la sală, în compania prietenilor.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au anunțat despărțirea săptămâna trecută, după 6 ani de relație. Bianca s-a afișat deja cu noul iubit, Tristan Tate (30 de ani), un milionar de origine britanică, fost luptător de kickboxing.

 

Loading...

Citește și

  • bianca sofia

    Inevitabilul s-a produs. Despărţirea dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a fost anunţată amiabil, însă acum relaţia dintre cei doi stă pe un butoi de pulbere. O sursă din anturajul celor doi a făcut dezvăluiri importante pentru Click!: ”Victor nu are grijă de Sofia, în plus, nu și-o permite financiar”!

  • Bianca Dragusanu Victor Slav in 2014

    Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit. Aceasta e vestea-șoc a începutului de vară, iar Click! îți spune toate dedesubturile poveștii de amor care a avut toate ingredientele posibile: pasiune, căsătorie, divorț, împăcare, botez și iată, din nou, despărțire.

  • După ce s-a despărțit de Victor Slav, Bianca s-a putut bucura de toată atenția fostului luptător englez de kickboxing, Tristan Tate. Cei doi au ales să petreacă un weekend împreună pe litoralul românesc, loc unde prezentatoarea TV și noul ei iubit s-au distrat în cluburile de fițe din Mamaia. Aceștia și-au documentat mica escapadă la mare prin intermediul rețelelor de socializare, pentru a-și ține admiratorii la curent cu distracția de care au parte.

  • Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a ajuns la final. Sursele noastre spun că printre motivele rupturii se numără şi certurile dese, gelozia, dar mai ales problemele din trecut, de care Victor nu a reuşit să scape. Reproşurile aveau legătură cu apartamentul pe care acesta i l-a lăsat fostei iubite, Anda Adam, şi pentru care Victor făcuse un credit de 100.000 de franci elveţieni. Acum, musculosul de la Kanal D a rămas şi fără femei, şi fără case.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1