Bianca și Anda Adam se întrec și în poze sexy la brad

bianca_craciun.jpg

Bianca dragusanu brad
Bianca a fost cea care a dat startul pozelor sexy la bradul de Crăciun
foto: arhiva personală

Războiul divelor continuă cu un nou episod în ton cu sărbătorile. Eternele rivale Bianca Drăgușanu și Anda Adam se întrec acum în poze sexy la brad. Prima are un mic avantaj al timpului, căci s-a pozat înaintea cântăreței, despre care cârcotașii ar putea susține acum că Anda a fost cea care s-a ispirat de la mama copilului lui Victor Slav.

Crăciunul, care se apropie ne confirmă încă o dată, dacă mai era cazul, că Bianca Drăgușanu și Anda Adam se copiază la tot pasul, iar coincidențele în care ele apar îmbrăcate la fel sau purtând aceleași accesorii au început să fie la ordinea zilei.

Inițial ne-am gândit că e doar o întâmplare, dar, cu timpul, războiul dintre Bianca Drăguşanu şi Anda Adam a ajuns să fie unul serios. Cele două dive care l-au împărţit pe Victor Slav au ajuns, cu sau fără voia lor, să fie trase la indigo.

Ultimele poze sexy cu ele la brad arată încă o dată acest lucru.

anda_adam_si_bianca_dragusanu.jpg

anda adam bianca Dragusanu brad craciun
Anda Adam și Bianca Drăgușanu, sexy la bradul de Crăciun
foto: colaj Click!

Prima care a pozat cu decolteul la vedere într-un halat de casă, accesorizat cu o curea al unui celebru brand a fost Bianca. Blondina a furat startul îmbodobirii bradului de Crăciun și totodată s-a expus prima în pozele de sezon cu globulețe și ghirlande luminoase care au început să circule în aceste zile pe rețelele de socializare. Dar nici Anda nu s-a lăsat mai prejos și a fost protagonista unei ședințe foto incitante în care fotograful a știut să-i pună în valoare latura sexy. Așadar, solista apare tot la bradul de Crăciun, îmbăcată cu un pulover pufos și șosete peste genunchi, care ii pun în evidență picioarele. 

Cum au pozat divele în trecut

După ce s-au inspirat și au purtat aceleași haine, coafuri, şepci, ba chiar au făcut și aceleași exerciţii la sală, Anda şi Bianca și-au coafat până și cățeii la fel. La un moment dat, cei doi bichoni au avut amândoi moţ la fel, fără să ştie.

Anda şi Victor s-au despărţit în noiembrie 2012, după o relaţie de şase ani. El s-a căsătorit şi a şi divorţat de Bianca, iar vara trecută cei doi și-au spus definitiv "adio", fiind însă în continuare în relații bune de dragul fiicei lor Sofia. Anda este căsătorită  cu afaceristul Sorin Andrei, căruia i-a dăruit o fetiţă, Evelin. 

 

Citește și:

 

Fetelor, s-au terminat hainele de vă copiaţi la tot pasul?

VIDEO Anda Adam o imită la greu pe rivala Bianca Drăgușanu

 

 

Loading...

Citește și

  • Venirea pe lume e copiilor lor nu le-a temperat deloc, aşa că Bianca Drăguşanu şi Anda Adam îşi continuă distracţia favorită: să se copieze una pe cealaltă. Nu mai ştim cine a început, cert e că cele două vedete au ajuns trase la indigo. Iată cele mai noi exemple.

  • Bianca Dragusanu, Anda Adam, Victor Slav, Bianca si Anda se copiaza, triunghi conjugal

    Despre asemănările fizice dintre Bianca Drăguşanu (33 de ani) şi Anda Adam (35 de ani) s-a scris cu nemiluita, despre faptul că se copiază la haine, asemenea, la fel şi despre bărbatul pe care l-au împărţit, Victor Slav (35 de ani).

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1