Bianca Sârbu, după ce s-a căsătorit: «Da, ne dorim un copil!»

bianca.jpg

Bianca Sârbu şi Bogdan Romanescu s-au căsătorit
Foto Facebook

Bianca Sârbu a hotărât că mai există dragoste şi, după o lună de relaţie, ea şi Bogdan au semnat actele. Prezentatoarea tv a mărturisit că atunci când a simţit că-l iubeşte, nu a mai trebuit să mai aştepte așa că şi-au unit destinele.

Prezentatoarea tv care i-a luat locul Rocsanei Marcu la Antena Stars s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr decat ea cu 11 ani, iar cele două fetiţe ale ei îi spun mereu că-l iubesc. Bogdan şi Bianca şi-au unit destinele pe 12 ianuarie, iar prezentatoarea tv a mărturisit că-şi doresc un copil.

sarbu.jpg

Bianca Sârbu s-a căsătorit
Foto Captură Video Antena Stars

"Ca la noi la nimenea. La mine a fost hotărât. Femeia matură şi deşteaptă zice DA. (...) A răsărit soarele şi pe strada mea, soarele Bogdan. L-am aşteptat foarte mult timp. El este răsplata mea. Ne-a acceptat pe toţi pentru că i-am spus că suntem la pachet. Eu sunt o femeie mişto, este norocos că mă are. Astăzi avem o lună de când ne-am cunoscut. (...). Nu mai sunt Sârbu. Aşa este normal, când iubeşti un bărbat să-i iei numele. De astăzi sunt Bianca Romanescu. (...) Nu ne grăbim, nu sunt însărcinată. Da, ne dorim un copil", a declarat prezentatoarea TV şi actriţa la Antena Stars.

Bianca Sârbu şi-a pierdut soţul chiar în timp ce ea era pe scenă, vedeta a mărturisit în trecut cât de greu i-a fost să treacă peste pierderea sa.

“Soțul meu mi-era și iubit, prieten, tată, coleg, mi-a făcut și doi copii minunați. Ne completam. Îmi și zicea: «Ești nebună, mamă, te iubesc, cred că altul nu o să te mai suporte». Și cam așa a fost. A avut dreptate. Din păcate, soarta a fost crudă, atât pentru el, că era foarte tânăr, cât și pentru noi, cei care am rămas în urma lui. Nu avea probleme de sănătate, dar era un tip coleric. Avea în jur de 52 de ani când a început să nu se mai simtă foarte bine, avea probleme, afaceri, stres. Eram a șasea lui soție și glumeam mereu că o să fiu ultima. Nu regret nimic. Dacă ar fi să o iau de la capăt și dacă aș ști care e destinul meu, aș face la fel, dar poate aș fi mai grijulie și l-aș împinge să se caute mai mult (la medic n.r.). Într-o zi am fost la o cântare și a spus că nu se simte bine și a căzut pur și simplu. A fost ruptură de aortă, nu a mai avut nicio șansă. Nici dacă era pe masa de operație. El era om de afaceri, dar și-ar fi dorit să fie artist”, declara ea pentru Antena Stars.

Loading...

Citește și