Bianca s-a întors însărcinată din vacanţă? Amănuntul care o dă de gol

bianca_de_revelion.jpg

bianca dragusanu sarcina victor slav copil fetita
Bianca şi Victor sunt foarte fericiţi de când s-au împăcat
foto: arhiva personală

Şi-au mai dat o şansă pentru a fi un cuplu sudat şi bine au făcut căci Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se înţeleg mai bine ca atunci când erau soţ şi soţie. Cei doi îşi doresc să devină părinţi, iar în ultima vacanţă pe care au avut-o peste Ocean, se pare că au lucrat intens ca visul lor să devină realitate. De altfel, Bianca nu a ascuns că anul acesta îşi doreşte o fetiţă.

Relaţia dintre Bianca Drăguşanu (33 de ani) şi Victor Slav (35 de ani)  nu a fost niciodată mai bună ca acum. Cei doi foşti soţi au petrcut două săptămâni de vis în Amwrica şi mexic unde şi-au încărcat bateriile pentru anul 2016, dar au pus în aplicare şi planul de a concepe un bebeluş. Întrebată de fani dacă este însărcinată, căci în ultima vreme roşcata publică imagini şi îi lasă comentarii lui Victor legate de familie, Bianca a lăsat să se înţeleagă că acest lucru ar putea fi posibil.

bianca dragusanu sarcina victor slav copil fetitaZoom
Bianca şi Victor îşi doresc un bebeluş
foto: arhiva personală

"Aşteptăm să vedem", a fost răspunsul Biancăi, care ar fi foarte fericită dacă ar deveni mămică. Roşcata nu a ascuns faptul că îşi doreşte o fetiţă. De altfel, la atelierul ei de croitorie vedeta a început să facă ţinute atât pentru doamne, cât şi pentru micuţele domnişoare, semn că fetiţa ei sigur va fi cochetă.   

loading...
Loading...

Citește și

  • Rănile sufleteşti pe care i le-au făcut bărbaţii, de-a lungul timpului, sunt nimic în comparaţie cu durerile fizice pe care i le-a produs un fost iubit de acum 15 ani, Coco Păun. Bianca Drăguşanu susţine că a fost bătută-măr de acesta, iar vânătăile care i-au rămas pe picioare sunt încă vizibile. Cu toate acestea, vedeta “îşi vinde” gambele pe bani grei, în diverse reclame.

  • bianca dragusanu

    Cum a dat de ger, Bianca Drăguşanu a mutat farmacia la ea acasă. Roşcata a răcit imediat după ce s-a întors din vacanţă, din cauza diferenţelor de temperatură între Mexic şi România, dar şi pe fondul unui sistem imunitar scăzut.

  • bianca dragusanu victor slav

    Au semnat actele de divorţ pe 10 martie 2014, iar de atunci le merge mai bine decât în perioada căsniciei. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au tot jucat alba-neagra cu împăcări şi despărţiri, dar un lucru e cert: nu pot sta unul fără celălalt. Click! a aflat că, după Sărbători, cei doi pun la cale o vacanţă romantică, peste Ocean.

  • bianca dragusanu

    Crăciunul și Revelionul s-au dus, iar Bianca Drăgușanu (33 de ani) nu a vrut să mai aștepte până la 7 ianuarie, sfârșitul tradițional al sărbătorilor de iarnă, pentru a începe operațiunea ”jos cu kilogramele din sarmale și caltaboși”. Vedeta a postat o imagine cu ea la sală, declanșând o întreagă dispută pe pagina ei de Facebook, din pricina taliei prea subțiri.