Bianca Rus s-a căsătorit în secret. Cum s-a dat de gol

bianca_rus.jpg

Bianca Rus
Foto Facebook

Bianca Rus s-a ascuns de ochii presei și s-a căsătorit în secret, dat fiind faptul că în urmă cu ceva timp declara că a fost cerută de soție. Deși nu voia ca lumea să afle despre acest lucru, make-up artistul care i-a realizat machiajul de nuntă a publicat o serie de fotografii cu ea, transmițându-i „Casă de piatră”.

De mult timp se aștepta ca acest lucru să se întâmple, și în sfârșit presa a aflat faptul că artista s-a căsătorit cu cel pe care-l consideră alesul inimii. Totul s-a întâmplat sâmbătă, 26 mai, în fața stării civile, iar cununia religioasă va avea loc câteva luni mai târziu.

24131056_1668980609825436_6451178297352085837_n.jpg

Bianca Rus și soțul ei, Antonio
Foto Facebook

Cei doi s-au cunoscut în anul 2016, iar în urmă cu jumătate de an, el i-a oferit inelul de logodnă într-un mod foarte romantic, la o cină. Artista a slăbit foarte mult în urma unei operații de micșorare a stomacului și a mărturisit că are foarte mare grijă la cum și cât mănâncă. “Mă străduiesc. Urmez indicațiile doctorului. Nu mă mai interesează mâncarea. Două guri și sunt full. Doctorul mi-a spus că am slăbit vreo 16 kg în două luni și 20 de zile”, mărturisea Bianca Rus, într-o emisiune.

 

Loading...

Citește și

  • bianca rus spital

    Bianca Rus îngroaşă rândul vedetelor care au ales operaţia de micşoare a stomacului pentru a scăpa de kilogramele nedorite. Cântăreaţa a avut emoţii mari înainte de a intra în sală. Ea a plâns de frică, dar toate temerile ei au dispărut la scurt timp după ce a fost mutată de la Terapie Intensivă în salon. Acum, ea se află în perioada de recuperare în care se obişnuieşte cu supele cremă, ceaiurile şi compoturile pe care trebuie să le consume.

  • Bianca Rus a decis că e momentul unor schimbări în viaţa ei. Bruneta a renunţat definitiv la machiajul excesiv, unghiile lungi şi genele false. De asemenea, ea a întrerupt şi şedintele de solar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1