Bianca Rus refuză să se cântărească! Zice că a slăbit, dar la ea un picior are dimensiunea taliei unui fotomodel

bianca.jpg

bianca rus slabit kilograme proba cantarului adriana bahmuteanu
Bianca Rus are fobie de cântar
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Are fobie de cântar sau cel puţin asta susţine ea! Bianca Rus a slăbit câteva kilograme, cu dietă şi sport, însă nu vrea să spună la ce greutate a ajuns.

Provocată, în direct, de Adriana Bahmuţeanu, să urce pe cântar pe Bianca au trecut-o toate transpiraţiile. Numai gândindu-se că o ţară întreagă ar putea afla ce greutate are ea i-a creat o stare de nervozitate.

"Nu vreau să mă cântăresc. Nu vreau să ştie nimeni câte kilograme au eu. Am avut chiar şi cu antrenorul meu personal o discuţie în contradictoriu. I-am explicat că nu vreau să mă cântăresc, pentru că am fobie. Am ţinut de-a lungul timpul o grămadă de diete şi mă cântăream tot timpul. Acum nu mai vreau", a spus Bianca Rus. Cântăreaţa de muzică populară a venit echipată sport tocmai pentru a le arăta tuturor cât de mult a dat jos. Artista nu a refuzat proba cu centimetrul. Ea a fost măsurată şi este departe de dimensiunile ideale 90-60-90. Bianca Rus are 107-85-107. Circumferiţa unui picior al Biancăi (65 de cm) este aproape cât talia unui fotomodel (60 cm).

cantar_bahmu.jpg

bianca rus slabit kilograme proba cantarului adriana bahmuteanu
Adriana Bahmuţeanu a ajuns la 55 de kilograme
foto: captură Antena Stars

Dacă artista mai are mult până să ajungă la dimensiunile perfecte, Adriana Bahmuţeanu este tot mai aproape. Aflată în război cu soţul său Silviu Prigoană, bruneta a reuşit să dea jos surplusul inestetic şi a ajuns la greutatea de 55 de kg.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1