Bianca Rus loveşte din nou: "375 de milioane de oameni votează azi"

rus.jpg

Bianca Rus romani vot numar milioane
Bianca Rus nu ştie câţi români au drept de vot
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Bianca Rus s-a făcut de tot râsul şi în ziua de votare! După ce, în urmă cu nicio săptămână, artista s-a lăudat fanilor că ar fi primit un telefon scump din partea unei persoane dragi sufletului ei, dar imediat s-a dat de gol că şi l-a cumpărat singură, iată că şi astăzi a gafat din nou. Artista nu ştie numărul celor care au drept de vot în România, nici măcar cu aproximaţie.

Bianca Rus a mers la vot cu Bibi, căţeluşa ei. Cântăreaţa a luat-o pe Bibi şi au mers împreună să aleagă viitorul preşedinte. Doar că, aceasta s-a făcut de tot râsul, neştiind că numărul românilor care au drept de vot este de puţin peste 18 milioane şi nu de - atenţie! - 375 de milioane, cât a spus cântăreaţa: “Pentru mine este o oportunitate să fiu alături de 375 de milioane de oameni care pun ştampila în această zi", a mărturisit Bianca, la intrarea în secţia de votare, potrivit romaniatv.ro.

Mai mult decât atât, se pare că vedeta nu dă deloc importanţă acestei zile. Pentru ea, a merge la vot e ca şi cum ai bea o cafea.

”Am venit cu Bibi, cu ce am eu mai scump pe lumea asta. Mă bucur că nu durează mult, este pentru mine ca şi o ieşire în parc sau la o cafenea. Îndemn toţi românii să pună ştampila, fie ei tineri sau mai puţin tineri (...) Mi-am găsit această ţinută pentru a sta puţin în aşteptare şi a-mi da seama, până la urmă, de ceea ce o să ne ofere deputaţii pentru viitor”, a declarat artista.

La întrebarea reporterului dacă ştie câte mandate poate avea un preşedinte, Bianca a mulţumit frumos pentu interviu... În plus, artista nu ştie nici pentru câţi ani ne votăm astăzi viitorul conducător: “Îl votăm de-acum încolo...”, a adăugat bruneta potrivit aceleiaşi surse.

Peste 18 milioane de români cu drept de vot sunt așteptați astăzi la urne, în intervalul orar 7.00 - 21.00, pentru a-și exprima opțiunea în primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale 2014. Românii au de ales dintre 14 candidați care s-au înscris în cursa electorală pentru Palatul Cotroceni.

 

Loading...

Citește și

  • bianca rus telefon laude iubit certificat garantie

    Cântăreaţa pozează într-o femeie răsfăţată şi nu pierde nico ocazie să demonstreze acest lucru. Bianca Rus s-a făcut de râs în faţa fanilor după ce le-a mărturisit că a primit un telefon scump de la o persoană dragă sufletului ei. La scurt, timp, solista a postat un certificat de garanţie unde la datele cumpărătorului apare chiar numele ei.

  • O vedetă de televiziune a avut parte de o experienţă extrem de nefericită. Bianca Rus, căci despre ea este vorba, a fost la un pas să fie violată de către colegul ei de emisiune, maestrul bucătar George Vitan alias Gheorg.

  • S-au dus vremurile în care Bianca Rus poza sexy prin ziare şi reviste. Prezentatoarea de la Etno TV s-a rotunjit în ultimul hal.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1