Bianca, război cu Iulia Albu: ''Te-ai născut cu belciugul în nas''

Bianca şi Iulia s-au confruntat în direct

bianca dragusanu iulia albu
Bianca şi Iulia s-au confruntat în direct

De-a lungul timpului, Iulia Albu şi Bianca Drăguşanu nu au avut o relaţie tocmai bună. După ce şi-au adus numeroase acuze cu privire la vestimentaţiile purtate şi competenţele profesionale, cele două au stat din nou faţă în faţă, miercuri seară, la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D.

Bianca Drăguşanu şi Iulia Albu s-au războit în direct. Prima care a răbufnit a fost Bianca, care nu a avut nicio milă când a venit vorba de Iulia: ''Cred că Iulia are nişte probleme personale cu mine şi mi-aş dori să argumenteze toate afirmaţiile pe care le-a făcut despre mine. De ce ţinuta mea din mall nu era ok. Consider că m-am îmbrăcat corect pentru un eveniment caritabil în mall. Vreau să îmi spui de ce ţinuta mea a fost jalnică. Ai tot făcut atacuri la persoana mea o perioadă. Dacă nu te-ar interesa de mine, m-ai ignora. Tu ai senzaţia că am nevoie să mă consiliezi tu? Eşti prima femeie frumoasă care se urâţeşte, n-am mai văzut aşa ceva în viaţa mea'', a spus Bianca, la emisiunea Wowbiz.

Nici Iulia nu s-a lăsat mai prejos şi i-a răspuns Biancăi ironic: ''Poţi să îţi angajezi un stilist, îţi dau eu 50 de nume. Acelea nu sunt tocuri de mall. Este prea mult tot look-ul tău. Nu am de ce să comentez gratis acum că aş vorbi ore întregi. Săraca..'', a mărturisit Iulia despre Bianca.

Pe tot parcursul emisiunii, cele două s-au contrat încontinuu, atunci când Iulia Albu a făcut referire la aspectul fizic al Biancăi: 'Eu nu am nicio intervenţie estetică şi cred că asta spune multe despre mine şi încrederea în mine. Cred că este foarte rău să fii nefericită cu tine, eşti foarte frumoasă''.

''Tu te crezi naturală? Te-ai nascut cu belciugul în nas şi cu flori în cap? Draga mea, cred că tu ai nevoie de un Xanax (n.r. calmant)'', i-a răspuns Bianca.

"Poţi să pui mâna pe floarea mea, dar să nu o rupi că te bat", i-a spus Iulia Biancăi, referindu-se la florile naturale pe care le purta pe cap.

"După ce că e agresivă verbal, acum e şi karatistă", a continuat Bianca.

 

Loading...

Citește și

  • Este, fără îndoială, cea mai controversată vedetă în ceea ce priveşte look-ul ei. Iulia Albu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! purtând pe nas o pereche tare ciudată de ochelari şi ne-a dezvăluit ce accesorii asemănătoare mai are în colecţia personală.

  • Nu rata, mâine, numărul special al celui mai bine vândut ghid tv: Click! TV. Primeşti în premieră programele şi recomandările de Crăciun pentru 66 de posturi tv, în 132 de pagini.