Bianca Drăgușanu vorbește despre viața ei intimă: "Am nişte fantezii!"

dfgjkl.jpg

Bianca Dragusanu, Fantezii, Victor Slav
Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri cu privire la viața de cuplu alături de Victor Slav
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Bianca Drăgușanu nu s-a sfiit și a vorbit despre fanteziile și plăcerile ei sexuale. Vedeta a făcut declarații cu privire ce îi place ei cel mai mult să facă în pat alături de Victor Slav.

Bianca Drăgușanu formează un cuplu de mai bine de cinci ani alături de Victor Slav iar vedeta nu s-a abținut să dezvăluie ce fantezii are ea. Aceasta a afirmat în cadrul emiziunii pe care o moderează în locul Gabrielei Cristea că îi plac băile în ciocolată. Chiar dacă, în trecut, Bianca și Vctor au avut probleme în relație, de când cei doi au devenit părinți, le merge de minune, însă Bianca a declarat că nu-și mai dorește să rămână iar gravidă. 

fffffffffff.jpg

Bianca Drăgușanu, Fantezii, Victor Slav
Bianca Drăgușanu nu se ascunde de ochii lumii, a dezvăluit ce fantezii are
Foto: Instagram

"Azi va zic aşa: mă iubesc. Da, vă iubesc şi pe voi şi ştiu că şi voi mă iubiţi pe mine. Am citit un studiu şi după doi ani, începem să semănăm cu partenerul de viaţă. De asta trebuie să fim foarte atenţi cu cine ne petrecem timpul. (...). Pe scurt, eu mă iubesc şi de aia am reuşit să fiu iubită. Să vină baia cu ciocolată pentru că eu am nişte fantezii! Ce e rău să te lupţi în ciocolată?", a declarat Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii tv "Te vreau lângă mine".

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1