Bianca Drăguşanu, taxată şi în trafic, nu doar la TV. Ce mesaj urât a găsit pe maşină

bianca-dragusanu.jpg

bianca dragusanu atelier
Bianca Drăguşanu deţine un atelier de croitorie în Bucureşti
foto: Blitz

Comentariile negative pe care Bianca Drăguşanu (36 de ani) le-a primit după episodul în care şi-a ieşit din fire şi a înjurat la "Asia Express" nu au fost prea bine digerate de vedetă. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la atelierul ei de croitorie din Bucureşti, foarte îngândurată şi preocupată, încât nici nu a mai văzut unde îşi lasă bolidul de lux, achiziţionat cu banii de la emisiune. Când s-a întors la maşină, blondina şi-a găsit ştergătoarele ridicate şi un mesaj pe lunetă, semn că pietonilor nu le-a prea plăcut că nu au avut pe unde să meargă.

Numele Biancăi Drăguşanu a fost pe buzele fanilor emisiunii Asia Express mai mult ca niciodată în ultima săptămână. Problema este că vedeta noastră nu a primit mesaje de laudă, ci dimpotrivă, toţi i-au sărit în cap că a întrecut măsura cu ieşirile nervoase pe care le-a avut în emisiune când a cam exagerat cu limbajul de cartier şi cu comportamentul copilăresc.

bianca-dragusanu-masina.jpg

bianca dragusanu masina
Bianca Drăguşanu a vorbit continuu la telefon
Foto:Blitz

Afectată de valul de critici, Bianca Drăguşanu a fost surprinsă zilele trecute pe stradă, îngândurată, în timp ce purta o discuţie lungă la telefon. A avut treabă pe strada Italiană, acolo unde este atelierul ei de croitorie, dar absorbită de firul discuţiei a ignorat că nu găseşte loc potrivit de parcare, aşa că a cam lăsat bolidul la voia întâmplării.

bianca-dragusanu-parcare.jpg

bianca dragusanu masina de lux
Vedeta a fost taxată de pietoni care i-au ridicat ştergătoarele
foto: Blitz

Neglijenţa i-a adus critici şi din partea pietonilor nu doar a fanilor emisiunii, care revoltaţi că trecerile de pietoni erau ocupate de bolidul de lux al vedetei, i-au ridicat ştergătoarele şi i-au lăsat un mesaj pe lunetă: "Eşti bou". Cu siguranţă, cel care a scris asta a crezut că la volan se afla un bărbat, nicidecum o bombă-sexy precum Bianca Drăguşanu, căci poate altfel i-ar fi lăsat pe parbriz numărul de telefon, nu mesajul jignitor.

Blondina a remarcat protestul pietonilor abia când a părăsit atelierul. Îmbrăcată toată în negru, Bianca a întors multe priviri cu silueta de fotomodel şi fundul de braziliancă pentru care trage din greu la sală. S-a urcat la volan şi a continuat să-şi rezolve problemele telefonic, trecând cu vederea ce i s-a întâmplat. Vedeta s-a calmat abia când a ajuns acasă la fiica ei Sofia.   

2_masina-bianca-dragusanu.jpg

bianca dragusanu
Iată mesajul de pe maşina Biancăi Drăguşanu
foto: BLITZ

Bianca Drăguşanu, probleme de sănătate la filmările "Asia Express "

Bianca a acuzat dureri acute de spate şi a fost nevoită să primească îngrijiri medicale după ce mâna i s-a umflat în Sri Lanka, iar reacţiile ei necontrolate au fost puse tocmai pe seama acestor probleme medicale. Fanii emisiunii nu ştiu însă ce s-a petrecut cu adevărat în spatele camerelor. Ei au văzut pe micul ecran o femeie care s-a plâns de condiţiile grele şi s-a exteriorizat mai mult decât ceilalţi concurenţi folosind de mai multe ori cuvinte care au fost cenzurate la montaj.

bianca-dragusanu-asia-express.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu, cu mâna bandajată la "Asia Express"
foto: Antena 1

Blondina a stârnit rumoare şi rândul concurenţilor care şi-au dat coate miraţi când au văzut-o pe Bianca cum clachează şi trânteşte cu umbrela de pământ. 

Bianca Drăguşanu, criticată de Andreea Bălan

Printre telespectatorii nemulțumiț ai emisiunii de la Antena 1 s-a numărat și Andreea Bălan, care a dezvăluit că îi place să urmărească show-ul, însă nu înțelege cum li s-a permis concurenților să folosească un asemenea limbaj în timpul filmărilor. Deși nu a dat nume, cântăreața a publicat în mediul online un mesaj care o viza pe Bianca Drăgușanu."Mă uit la Asia Express România. Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție dar: nu ai cum să înjuri femeie fiind, că un birjar și nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo, nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din Ro (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante", a spus Andreea Bălan. După solistă, Florin Ristei a avut şi el critici la adresa Biancăi. „Nu cred că acolo sunt condițiile de viață atât de rele, i-ar fi mai rău în căminele studențești de la noi din țară. Acolo, sunt tineri care trăiesc și cu mai puțin de un euro pe zi”, a spus el la emisiunea "Pritenii de la 11", pe care o prezintă alături de colega lui Diana Munteanu.  

 

Citeşte şi:

 

EXCLUSIV Bianca şi-a luat maşină nouă cu banii de la Asia Express

VIDEO «A spart» banca? Bianca Drăguşanu, terapie prin cumpărături de lux după «Asia Express»

Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu asia express

    Obişnuită cu viaţa de lux, Bianca Drăguşanu a clacat la scurt timp după ce a a ajuns în Sri Lanka, prima ţară în care a început aventura Asia Express. Filmările au avut loc în luna noimebrie, toate cele 9 perechi participante la show privind acum amuzate la imaginile pe care le văd la televizor şi la reacţiile pe care le-au avut din cauza condiţilor grele. Concurenţii au fost nevoiţă să se descurce cu un dolar pe zi şi să facă rost de mâncare şi transport apelând la mila locanicilor.

  • Show-ul „Asia Express” a revenit în forță și se pare că nici nu a început bine și deja le dă bătăi de cap concurenților. Cea mai afectată de condițiile grele din cadrul competiției s-a arătat Bianca Drăgușanu, care în unele momente de tensiune nu și-a mai putut controla nici măcar limbajul. Telespectatorii s-au arătat extrem de nemulțumiți de comportamentul fostei prezentatoare TV, susținând că s-au săturat să-i asculte acesteia înjurăturile.