Bianca Drăgușanu și-a serbat fiica la Disneyland! Sofia a împlinit 5 ani și arată ca o păpușă

bianca-dragusanu-sofia.jpg

Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia, la Disneyland
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

De trei zile, Bianca Drăgușanu o răsfață pe fiica ei, Sofia, ca pe o prințesă. Micuța a împlinit 5 anișori, iar mama ei a dus-o într-o vacanță la Disneyland, așa cum și-a dorit.

Deși Victor Slav și-a dorit să-i facă fiicei sale ziua la el la cafenea, Bianca a hotărât să îi împlinească Sofiei visul de a merge pe tărâmul poveștilor, Disneyland, locul preferat al copiilor. Cele două, mamă și fiică, s-au distrat de minune la Disneyland Paris, în compania unor prieteni foarte buni.

bianca-dragusanu1.jpg

Bianca i-a făcut Sofiei toate poftele
foto: Instagram

Micuța Sofia s-a costumat în Albă ca Zăpada, iar mama ei a publicat imediat imaginile pe Instagram. Apoi cele două au colindat toate magazinele de jucării din zonă.

Bianca: "Ce mi-aș dori să fie și ziua mea așa"

“De trei zile tot jucării, tot ziua ei, nici n-am apucat să-mi beau cafeaua. Ce mi-aș dori să fie și ziua mea așa”, a spus Bianca Drăgușanu într-o filmare pe InstaStory, de la fața locului. Sofia Natalia este foarte apropiată și de tatăl ei, cu care va petrece când se va întoarce în țară.

soafia-fiica-bianca.jpg

Sofia a împlinit 5 ani
foto: Instagram

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas în relații foarte bune după divorț de dragul fiicei lor, Sofia Natalia. Bianca îi dă fetița lui Victor săptămânal. „Cu cine seamănă Sofia? Cu mine, normal! Merge des la Victor, cam o zi sau două pe săptămână i-o dau. Sunt foarte apropiați”, a declarat Bianca, în exclusivitate pentru Click!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5