Bianca Drăgușanu, schimbare radicală de look. Cum arată vedeta FOTO

bianca_dragusanu.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu și-a schimbat radical look-ul. Diva a publicat o poză pe Facebook cu o nouă coafură și o culoare de păr diferită.
foto: Arhiva personală

Bianca Drăgușanu (33 de ani) a trecut prin mai multe schimbări de look de-a lungul timpului. Vedeta a publicat o fotografie pe contul ei personal de Facebook în care pare să-și fi vopsit părul din nou. Bianca este blondă și are breton în poză.

Bianca Drăgușanu și-a uimit din nou fanii, ea a publicat o poză în care are o schimbare radicală de look. Vedeta pare să aibă părul mai scurt, blond și are breton. Nimeni nu știe deocamdată dacă este o perucă dau dacă bomba sexy și-a făcut o schimbare de imagine, cert este că toată lumea a complimentat-o pentru alegerea făcută. 

biancadragusanu.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu și-a afișat noul look pe pagina ei personală de Facebook.
foto: Arhiva personală

 

Fanii au felicitat-o pe Bianca cât de bine arată cu nou look. Pe lângă faptul că s-a întors la culoarea blond care a consacrat-o,  se pare că vedeta s-a întors și în brațele fostului soț, Victor Slav.  Divs public constant mesaje pe Facebook în care îl numește pe Victor drept „Sufletul meu pereche" și  „iubirea vieții mele".

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1