Bianca Drăgușanu s-a pozat goală în duș și a pus poza pe Internet

bianca-dragusanu-goala-dus.jpg

bianca dragusanu goala dus
Bianca Drăgușanu și-a etalat formele sexy la mare
Foto: Click!

De când e o femeie liberă, Bianca Drăgușanu a renunțat de tot la inhibiții. Își lucrează corpul din greu la sală și are ambiția de a ține diete, așa că nu are nicio reținere în a-l arăta. Acum, Bianca Drăgușanu a pozat goală la duș!

Dar așa cum a făcut-o în cea mai recentă imagine pe care a publicat-o pe Instagram nu s-a mai arătat de multă vreme. Poate doar în Playboy, acolo unde a încins imaginația bărbaților în urmă cu aproape 10 ani. "Doar una"- a fost descrierea care a însoțit imaginea din duș, o Bianca Drăgușanu goală pușcă, într-o postură provocatoare, care i-a adus mii de like-uri în doar câteva minute.

bianca_dragusanu_goala.jpg

bianca dragusanu goala in dus
Bianca Drăgușanu s-a pozat goală
Foto: arhivă personală

Poza mai poate însemna și un mesaj pe care Bianca a ținut să i-l transmită lui Tristan Tate, fostul său iubit. După o vară fierbinte în care Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au distrat, cei doi au decis să-și spună adio. De data aceasta de tot, dacă ar fi să ne luăm după cele declarate de fosta prezentatoare de la Kanal D, care a recunoscut că nu mai are nicio treabă cu bogătașul englez.

Loading...

Citește și

  • Când ești Barbie de România, trebuie să arăți ca o păpușă și în bucătărie, și în dormitor, și la plajă, și la televizor. Iar Bianca Drăgușanu știe acest lucru și îl și aplică. Fotoreporterii Click! au surprins-o în weekend, pe Litoral, și părea decupată direct din revista Playboy. Vedeta ne-a zis câte eforturi face pentru acest corp superb, ea nefiind însă singura bombă-sexy are mănâncă sport pe pâine.

  • Au trecut opt ani de când a pozat goală în Playboy şi nu s-a schimbat prea mult, fizic vorbind. Spre deliciul fanilor săi, Bianca Drăguşanu a fost surprinsă din nou goală, însă nu la vreo şedinţă foto, ci pe balconul apartamentului de pe Litoral. Diva a ieşit să se răcorească puţin după duş, însă i-a picat prosopul! Fotoreporterii Click! au fost la locul potrivit.