Bianca Drăguşanu, părăsită de Alex Bodi pentru o rusoaică «beton»

bianca-dragusanu-alex-bodi1.jpg

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pe vremea când erau fericiți în vacanțe exotice
Foto: Arhiva personală

Degeaba și-a mărit fundul! Bianca Drăgușanu (38 de ani) a fost părăsită din nou de Alex Bodi (35 de ani), iar ruptura pare să fie definitivă.

Frumoasa blondină a dat petrecere cu fetele ca să arate că nu suferă, iar fostul soț a făcut și el un bairam cu lăutari. El s-a consolat rapid în brațele Dariei Radionova, aceeași femeie cu care o mai înșelase în trecut pe diva showbiz-ului nostru. Daria este și ea pasionată de mașini de lux, iar pe străzile din Londra conduce un bolid garnisit cu pietre Swarovski. Deși a negat relația cu afaceristul, Daria s-a dat de gol după ce i-a lăsat acestuia un mesaj cu subînțeles la o postare de pe Instagram. Toate fanele lui Bodi au apreciat mesajul și au încurajat relația lor, spunându-i că alcătuiesc un cuplu frumos. 

daria-radionova.png

Daria Radionova, extrem de apetisantă
foto: Instagram

Bianca Drăgușanu și-a "bombat" posteriorul

Zilele trecute, blondina a făcut furori pe Instagram cu o poză de la piscină, în costum de baie. Se remarcă în special fundul de braziliancă, obraznic de bombat. Recunoaște că și-a făcut o mărirea cu implant fesier, cel mai probabil la medicul la care a apelat în ultimii ani, esteticianul Călin Doboș. O astfel de intervenție chirurgicală costă în jur de 5.000 de euro, rezultatele fiind spectaculoase.

bianca_dragusanu_fund.png

Așa arată fundul de 5.000 de euro
foto: Instagram

Citește și:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, scandal după divorț pentru un ceas de 28.000 de euro

Cum a început povestea complicată de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: «El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit»

 

Loading...
 
 

Citește și