Bianca Drăgușanu face bani frumoși cu rochiile de Revelion. Cât costă creațiile vedetelor

6-7-vedete-foto-1-2-col-bianca-dragusanu-36-cm-tifetz.jpg

Bianca Drăguşanu îşi promovează ţinutele în emisiunea „Te vreau lângă mine”, pe care o prezintă la Kanal D. Pe ea vin ca turnate

Anul 2017 a fost, cu siguranţă, dintre cei mai buni pentru Bianca Drăguşanu. Pe de o parte a strâns bani din postura de prezentatoare la Kanal D, pe de altă parte, luna aceasta, frumoasa vedetă se îmbogăţeşte din vânzarea rochiilor pentru Revelion. Roxana ex-Trident, Diana Dumitrescu şi Cristina Spătar croiesc şi ele ţinute de Sărbători.

Se află într-o perioadă a vieţii extrem de încărcată. Trebuie să-şi facă datoria de mămică, să meargă la serviciu, la Kanal D, unde prezintă emisiunea ”Te vreau lângă mine”, dar şi la atelierul ei de modă, unde telefoanele zbârnâie în această perioadă.

 

Bianca Drăguşanu (35 de ani) le face însă cu succes pe toate, iar în domeniul vânzărilor se poate spune că a dat, într-adevăr, lovitura! Rochiţele Biancăi se vând cel mai bine în această perioadă, în care doamnele şi domnişoarele îşi pregătesc ţinuta pentru Crăciun şi Revelion. Majoritatea au putut vedea modelele pe site-ul Biancăi, dar şi în emisiunea pe care o prezintă, căci zi de zi aceasta apare în faţa telespectatorilor din ce în ce mai sexy, îmbrăcată în propiile ţinute.

 

Clientele au de unde alege, pentru că Bianca a gândit tot felul de ţinute, lungi, scurte, cu decolteu sau cu trenă, cu ştrasuri sau cu perle, pe gustul oricui. Preţul unei rochii speciale porneşte de la 400 de lei şi poate ajunge până la 2.200 de lei, aşa că cine doreşte o rochie sexy trebuie să meargă în atelierul din Herăstrău sau să comande direct de pe site.

 

Croitoresele bat la maşină non-stop, aşa că banii vin pe bandă rulantă. Pentru că volumul de muncă a crescut, vedeta tv  e nevoită să mai angajeze câteva croitorese. ”Este o perioadă aglomerată, cu multe solicitări, multe comenzi. Întotdeauna de Sărbători este valul acesta.

 

Clientele au la dispoziţie multe modele de calitate, din care pot alege, iar preţurile sunt destul de accesibile”, ne-a declarat managerul atelierului Biancăi Drăguşanu. Aşadar, bilanţul pe luna decembrie va fi unul extrem de bun, iar Bianca îşi va îngrăşa conturile cu ajutorul atelierului, al emsiunii, dar şi al numeroaselor contracte de imagine pe care le are în desfăşurare.

 

Loading...

Citește și

 • bianca dragusanu

  Bianca Drăgușanu se simte în largul ei atunci când vorbește despre iubire și despre experiența acumulată din relațiile mai vechi. Ea s-a destăinuit din nou, iar de această dată a povestit cum a decurs prima noapte alături de Victor Slav, când relația lor a avansat.

 • Cristina Spatar, afacere, atelier croitorie, Rolex, bijuterii lux, divort

  Își dorea încă din copilărie să aibă un atelier de croitorie și să facă cele mai frumoase rochii. Iată că abia acum, la vâsta de 45 de ani, Cristina Spătar și-a îndeplinit visul. Pentru asta a fost nevoită însă nevoită să-și vândă ceasurile de lux.

 • Diana Dumitrescu, Regina, telenovele, proiecte, cu cine se iubeste Diana Dumitrescu, Ghinionistul, studenta

  Pe cea care odininioară o numeam “Regina telenovelelor” o puteţi vedea acum doar în reluare, pe Pro 2 (fostul Acasă TV), în „Iubire ca-n filme”. Diana Dumitrescu (34 de ani) nu şomează însă, căci are o mulţime de proiecte. Ne-am întâlnit la Reşiţa, la proiecţia de gală a filmului „Ghinionistul”, şi am aflat care sunt noutăţile din viaţa ei.

 • roxana blagu

  Este recunoscută pentru articolele vestimentare pe care le realizează, dar mai ales pentru un model pe care l-a și înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci. Este vorba despre o rochie în stilul gipsy, pentru care Roxana Blagu a fost dezbrăcată la propriu de o italiancă într-un magazin din Florența.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1