Bianca Drăguşanu, despre echilibrul în cuplu: «Tot femeia să facă un compromis»

dragusanu.jpg

Bianca Drăguşanu
Foto Instagram

Bianca Drăguşanu profită din plin de locul pe care îl are la cârma emisiunii "Te vreau lângă mine" şi le povesteşte concurenţilor diverse întâmplări din care aceştia ar putea învăţa câte ceva.

Bianca a mărturisit ăn cadrul emisiunii că i s-a întâmplat un lucru foarte ciudat, chiar dacă ea şi-a început ziua cu zâmbetul pe buze, a finalizat-o puţin tristă, deoarece o prietena de a ei, deşi este căsătorită şi are copii, nu se mai înţelege atât de bine cu soţul.

"Am avut o dimineaţă frumoasă. Eu eram foarte bine, am plecat zambitoare de acasa. M-am jucat cu fiica-mea. E adorabila! Pe drum nu am avut ce sa fac si am sunat o prietena. M-a intors pe dos. Ea e cu un tip si ba e fericită, pluteşte şi nu îşi vede viaţa fără el, ba e în părpăstiile foarte mari ale tristeţii. Fără să dau prea multe detalii, am o întrebare: e bine să aştepţi lângă iubi să rezolve problemele  sau să tai legătura, dacă ştii de la început care sunt carenţele. (...). Când iubirea e mare, ai senzaţia că poţi să treci peste orice. Şi a doua întrebare: timpul chiar rezolvă lucrurile? (...). Adevărul e că problemele pot fi rezolvate doar de cine le-a creat. Altfel nu exită viitor! Iubitul vrea o maşină sport cu două locuri. Iar ei au gemeni. Ea nu e de acord cu el, el nu e de acord cu ea! Da, tot femeia să facă un compromis ca să va fie vouă bine! Tot bărbatul să fie fericit! O sa te sun pe tine, Mihail, ca să ştiu ce să NU fac", a declarat Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D.

 

loading...
Loading...

Citește și