Bianca Drăgușanu contraatacă după ce a fost pusă la zid de mama vitregă a Gabrielei Cristea

26187309_2431466770325329_4351464773280333824_n.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu îi dă replica mamei adoptive a Gabrielei Cristea
Foto: Instagram

După ce a fost făcută praf de mama adoptivă a Gabrielei Cristea, Bianca Drăgușanu i-a dat o replică sugestivă și sfidătoare, prin care-i arată că nu-i pasă de ce spun gurile rele. Blondina se simte bine pe scaunul de prezentatoare la „Te vreau lângă mine” și pare destul de sigură pe viitorul ei aici.

Paula Crăciunescu, mama adoptivă a Gabrielei Cristea a declarat că nu-i place deloc atitudinea și prestanța pe care o afișează Bianca Drăgușanu la emisiunea pe care o consideră „a ei”. Spunea că mai degrabă s-ar întoarce să „prezinte rochițe pentru Botezatu”.

Bianca Drăgușanu, care cu siguranță s-a simțit deranjată de aceste afirmații, a scris o replică discretă pe contul său de Instagram, alături de un colaj de două imagini în care apare în continuare ca prezentatoare la „Te vreau lângă mine”.

„Cine te vrea lângă el, te are lângă el! S-a înțeles? Eu cred că da!”, a scris Bianca Drăgușanu pe rețeaua de socializare, vând parcă să sugereze că atât timp cât șefii Kanal D o vor în emisiune, ea își va onora contractul.

 

 

loading...
Loading...

Citește și