Bianca Drăguşanu, băgată în spital de un umeraş

6-act-bianca-dragusanu_mg.jpg

Bianca are probleme grave la picioare de câţiva ani, trecând în ultimul timp de câteva ori pe la medici pentru a scăpa de dureri şi a-şi trata vânătăile
Citeste tot despre: 

Ghinioanele se ţin lanţ de Bianca Drăguşanu (31 de ani)! A terminat recent filmările la Vama Veche la emisiunea “Poftiţi pe la noi”, unde a stat trează mai bine de 48 de ore, şi în loc să se bucure că a revenit în sfârşit acasă, roşcata a ajuns de urgenţă la spital cu o rană adâncă la picior.

Pusă pe fapte mari după ce pe litoral a stat într-o pensiune pe care a trebuit, împreună cu ceilalţi colegi, să o renoveze, Bianca Drăguşanu s-a apucat să facă curăţenie în propriul apartament. Menajul nu a durat prea mult, deoarece roşcata s-a accidentat grav la piciorul stâng după ce un umeraş de sârmă i-a intrat în tibie. Cu o rană deschisă de câţiva centrimetri şi cu hemoragie abundentă, roşcata a pus mâna pe telefon şi i-a cerut ajutor fostului soţ. Victor Slav nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a dus fosta consoartă la camera de gardă a Spitalului Floreasca. După ce medicii au consultat-o, Bianca a fost transportată pe targă la sala de operaţii, unde un medic plastician i-a închis, sub anestezie, rana. “Pacienta s-a prezentat cu o tăietură de 4-5 cm lungime, care a fost suturată de medicul plastician în sala de operaţii”, ne-a spus dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca. Printre lacrimi şi strângând din dinţi, roşcata a stat mai bine de 40 de minute în operaţie. Cât timp Bianca s-a aflat pe mâinile medicilor, pe holurile spitalului a aşteptat-o Victor Slav, care s-a interesat permanent de starea de sănătate a fostei soţii.

6-act-2.jpg

Tăietura pe care a suferit-o acum este la acelaşi picior la care roşcata a avut necazuri şi în trecut
Loading...
 
 

Citește și

  • După ce s-a plâns apropiaţilor că presiunea este mult prea mare la filmările emisiunii "Poftiţi pe la noi" de la Vama Veche, Bianca Drăguşanu a ajuns de urgenţă la spital. Roşcata nu a dormit mai multe nopţi, iar oboseala se pare că şi-a pus amprenta asupra stării ei de sănătate. Duminică, la prânz, fosta doamnă Slav a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde a fost imediat preluată de o echipă de medici.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 480099006


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1