Bianca Drăguşanu are probleme în afaceri: “Dacă nu se potolesc, voi lua măsuri”

bianca_dragusanu.jpg

bianca dragusanu
Bianca Dragușanu este supărată din cauza unui contract mai vechi cu un brand de îmbrăcăminte
foto: arhivă personală

Fosta asistentă TV şi Burlăciţă la Antena 1 a avut parte de o primă vacanţă în trei, alături de iubitul ei, Victor Slav, şi fetiţa lor. Dacă pe plan personal, lucrurile merg ca pe roate, în afaceri Bianca Drăgușanu are câteva probleme.

  • Click!: Cum a fost vacanţa în Antalya?

Bianca Drăguşanu: Când eşti plecat cu bebe în vacanţă nu te prea distrezi. Îţi faci griji pentru că dacă pleci de lângă el o oră nu ştii ce face şi eşti îngrijorată. Cum e, dacă e bine, dacă a mâncat, dacă n-a mâncat.

  • Aţi reușit să vă distraţi?

Nu pot să zic că ne-am distrat, dar am reușit să ne relaxăm puțin. Când eşti plecat prima dată cu copilul îţi faci griji că are mucişori, că briza mării e puternică şi-ţi faci probleme din toate. Mama a fost si ea cu noi şi pot spune că a fost prima vacanţă altfel.

  • Cu siguranţă vor mai urma şi altele.

Da, plănuim să mergem şi la noi la mare peste o lună, două. Anul acesta mai plănuim vreo trei vacanţe.

  • I-ai cumpărat micuţei ceva din Antalya?

N-am prea ieşit din restortul unde am fost cazaţi. Am venit pregătiţi de acasă cu de toate. I-am luat la plecare nişte ciucurei cu franjuri ca să se joace în avion. 

  • Am văzut pe reţelele de socializare nişte fotografii superbe cu rochiile tale prin holul hotelului unde v-aţi cazat.

A fost greu pentru că hotelul era foarte colorat şi rochiile mele au fost şi ele colorate. Le-am potrivit mai greu, dar până la urmă au ieşit cum trebuie.

  • Cam câte rochii faci pe an? Sunt modele exclusive?

Câteva sute. Avem cliente care cer acest gen de rochii, dar şi rochii pentru toate buzunarele, de la 500 de lei până la 5.000 de lei. Cele pe care le-am luat cu mine în Antalya sunt din mătase naturală şi costă în jur de 2.000 de lei.

  • Afacerea ta merge mai bine anul acesta decât anul trecut?

Trebuie să o întreb pe contabilă (râde). Ideea este că da, la noi merge totul cu programare în atelier, am numărul de telefon pus pe Facebook. Avem câteva magazine în ţară, dar şi în străinătate. Lumea nu trebuie să ne confunde cu celebrul brand pentru care eu am fost imagine mult timp şi care încă se mai foloseşte în mod abuziv de acest lucru. Am impresia că, atunci când cineva intră în magazine şi întreabă “acest magazin este al Biancăi Drăguşanu?”, vânzătoarele sunt instruite să spună “da, da, sunt creaţiile ei personale”. Ei îmi folosesc abuziv imaginea, chiar dacă de mai bine de trei ani am încheiat orice colaborare. Şi dacă nu se opresc, am de gând să iau măsuri. Foarte multă lume mă confundă cu acest brand şi eu nu mai am nicio legătură cu el. Am fost doar imaginea lui cam cinci-șaşe ani. Ei continuă să facă asta şi eu primesc non stop mesaje, de la Constanţa, de exemplu, că se folosesc de pozele mele în continuare, de pe la Satu Mare. Am încheiat contractul cu ei şi acum am brandul Bianca Drăguşanu.

  • Te-ai gândit să te întorci în televiziune?

Dacă primesc o ofertă generoasă da, nu oricum. Îmi place televiziunea, mă pricep, însă nu aş mai face orice. Nu m-aş duce într-un reality-show, mai ales că am afacerea mea şi trăiesc decent de pe urma ei. 

Loading...

Citește și