Bianca Drăguşanu, ai rămas fără angajaţi la atelier?

bianaca112-13-vedete-1.jpg

Bianca îşi cară materialele singurică, în sediul de croitorie din Primăverii. Se vede de la o poştă că sacii nu sunt uşori
Foto: CAPS/Arhivă personală

Nu de puţine ori, fotoreporterii Click! v-au prezentat adevărata faţă a vedetelor, în poze sută la sută reale, surprinse pe stradă. Acum a venit vremea să v-o ­arătăm pe Bianca Drăguşanu aşa cum rar o puteţi vedea: îmbrăcată banal, cu părul prins şi cărând ca o furnicuţă pentru propria “cămară”.

În 2013 şi-a deschis un atelier de croitorie, asta după ce a furat meserie de la fostul ei iubit, designerul Cătălin Botezatu.

bianca212-13-vedete-6.jpg

De parcă cei doi saci n-ar fi fost de ajuns, Drăguşanu apucă şi un scaun pliabil
Foto: CAPS/Arhivă personală

Anul trecut angaja de zor croitorese, pe care le plăteşte cu salarii cuprinse între 2.000 şi 3.500 de lei, iar acum culege roadele: vinde rochii de seară pe bandă rulantă.

bianca312-13-vedete-2.jpg

Aşa arată biroul de unde diva se ocupă de comenzi şi facturi
Foto: CAPS/Arhivă personală

Bianca Drăguşanu (33 de ani) s-a pus serios cu burta pe cusut şi, chiar dacă este patroană, munceşte cot la cot cu angajatele ei: cumpă­ră materie primă, cară, desenează, coase, finisează, îşi promovează afacerea, merge la târguri de nunţi şi la prezentări de modă. Într-o ipostază inedită au sur­prins-o zilele trecute şi fo­toreporterii Click!, diva roşcată care strălucea la TV ca o prinţesă Barbie fiind de nerecunoscut: avea părul prins, faţa acoperită cu ochelari mari, purta un banal tricou alb, jeanşi găuriţi şi adidaşi.

bianca412-13-vedete-3.jpg

Bianca îşi vinde rochiile de seară şi la târgurile de nunţi
Foto: CAPS/Arhivă personală

Nu tu tocuri, nu tu rochii sexy, cu vedere la decolteu. Bianca s-a luptat cu doi saci uriaşi în care avea tot felul de materiale, iar la un moment dat a pus mâna să ridice şi un scaun pliabil. I-a ieşit, şi a dus bagajele, singură-singurică, în sediul atelierului de modă, din zona Primăverii.

bianca512-13-vedete-4.jpg

Deşi e patroană, roşcata lucrează cot la cot cu croitoresele şi se ocupă de finisaje
Foto: CAPS/Arhivă personală

Şi iată că tot efortul ei este pe deplin răsplătit. Acum două săptă­mâni, roşcata şi-a deschis un magazin de haine într-un mall bucureştean, iar la lansare ne-a arătat vânătăile pe care le are pe mâini de la munca fizică. “Muncesc din greu la atelier. Sunt toată vânătă pe mâini. Car mult, amenajez, mai am ceva de lucru. Momentan sunt dispusă să închiriez un apartament şi să ofer şi cazare croitoreselor disponibile şi care nu sunt din Bucureşti, pentru că am nevoie de mână de lucru ca să pot face faţă. Măcar 5 croitorese să găsesc”, a anunţat Bianca în emisiunea Click! (Prima TV).

bianca612-13-vedete-5.jpg

Deşi e patroană, roşcata lucrează cot la cot cu croitoresele şi se ocupă de finisaje
Foto: CAPS/Arhivă personală

Click! spune

Rochiile de mireasă create de Bianca Drăguşanu ajung şi la 2.000 € bucata, iar cele lungi, de seară, din mătase naturală, se vând cu preţuri cuprinse între 700 şi 2.000 de lei. De exemplu, în luna mai, la Târgul de Nunţi de la Romexpo, Bianca a vândut cinci rochii într-o oră.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1