Bianca a confirmat: „Mama are cancer, o duc la doctor la două zile!”

bianca_dragusanu.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu (34 de ani) va deveni în această toamnă pentru prima dată mămică
foto: arhiva personală

Diagnostic absolut şocant pentru Madi Dragoş (55 de ani), mama Biancăi Drăguşanu (34 de ani). Femeia a aflat recent că suferă de cancer de piele după ce medicul i-a extirpat un neg care de-a lungul timpului şi-a tot schimbat forma şi mărimea.

Biana Drăguşanu (34 de ani) trăieste o adevărată dramă. Deşi iniţial a vrut să-şi ducă mama la cosmetică pentru a o scăpa de un semn inestetic de pe nas, în realitate problema femeii este mult mai gravă.

Madi Dragoş a observat în ultimii doi ani că are un neg care îşi schimbă forma şi mărimea şi a început să se îngrijoreze. Temerile ei se pare că erau îndreptăţite, căci medicul i-a pus un diagnostic care a îngenucheat-o. În prezent, mama vedetei se află sub observaţia medicilor care vor stabili dacă ea va face investigaţii suplimentare sau va urma tratament specific.

Bianca seamănă perfect cu doamna Madi

cele mai sexy mame de vedete bianca dragusanu si madi dragosZoom
Bianca Drăguşanu a luat de la mama ei calităţile fizice
foto: arhiva personală

 

„Mama este bine acum. Are sprijinul meu şi al lui Victor. Stă la mine o perioadă pentru că trebuie să o duc din două în două zile la control. Medicul estetician, la care m-am operat şi eu, şi-a dat seama imediat despre ce este vorba. Ne-a spus că a operat aşa ceva şi este mai bine pentru ea să fie îndepărtat. Asta am şi făcut, pentru că exista riscul ca în timp ca problema să se extindă pe toată suprafaţa nasului. Nu i-am făcut mamei rinoplastie, aşa cum s-a scris. Mai degrabă la vârsta ei i-aş fi făcut un lifting, că are 55 de ani. I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, a explicat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Click!

Mama Biancăi a observat că orice ar fi făcut nu scăpa de negul de pe nas. „Îl tot rupea, sângera, dar apărea la loc. Asta s-a întâmplat timp de doi ani, până când mi-a spus şi am dus-o la esteticianul meu”, a adăugat ea, pentru Click! Madi Dragoş s-a operat la clinica privată a medicului estetician Călin Doboş.

loading...

Citește și

 • teo trandafir

  Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate persoane publice de la noi, însă asta nu o împiedică să fie un model de urmat pentru multe doamne și domnișoare. Una dintre cele care s-a transformat pentru câteva minute în sosia Biancăi a fost chiar una dintre cele mai vechi personalități din lumea televiziunii românești, Teo Trandafir.

 • bianca dragusanu

  Bianca Drăgușanu (34 de ani) s-a săturat de răutățile celor din jur. Mulți o critică pentru cum arată, pentru ce alege să poarte sau pentru cât și ce mănâncă, dar ea s-a hotărât să nu mai tacă și să le pună la punct mai ales pe reprezentantele sexului frumos care spun despre ea că este mult prea operată.

 • bianca dragusanu

  Despre Bianca Drăgușanu se știe că este o împătimită a operațiilor estetice. A suferit mai multe intervenții chirurgicale la nivelul trupului, dar și al feței, dar zilele trecute, mama sa a fost cea supusă unei operații la nas.

 • Madi Drăguşanu, mama Biancăi Drăguşanu a intrat în legătură telefonică în emisiunea Happy Hour, de la PRO TV. În timp ce discuta cu Cătălin Măruţă, aceasta a scăpat un amănunt foarte important despre fiica ei, care lasă loc multor interpretări.