Bianca Brad a dat faliment în doi ani

bianca-brad-cofetarie.jpg

bianca brad
Septembrie 2013. Bianca Brad deschidea cu mare fast cofetăria din cartierul Pajura
Foto: Click!

Numele de vedetă nu îţi garantează succesul în afaceri, iar asta o poate confirma şi Bianca Brad, care a pus deja lacătul pe sediul cofetăriei ei, din Cartierul Pajura. Pe uşă stă scris, încă de anul trecut, ”Închis pentru curăţenie generală”, însă vechii ei clienţi ne-au declarat că actriţa a dat faliment.

”Vă aştept cu braţele deschise, ca să-mi treceţi pragul”, aşa ne îndemna Bianca Brad (48 de ani), cu un zâmbet larg şi încrezător, în septembrie 2013, la deschiderea cofetăriei sale, ”La Dolce”. Actriţa, care a făcut un rol memorabil în pelicula ”Zâmbet de soare”  (1987), şi-a pus la bătaie agoniseala de o viaţă şi, împreună cu fraţii ei George şi Marian, a închiriat un spaţiu în Pajura, cartierul în care şi-au petrecut copilăria.

Au amenajat totul în culori calde, astfel ca devoratorii de dulciuri să poată savura cu plăcere prăjiturile care le făceau cu ochiul din galantare. Mai mult, celebra patroană a amenajat şi un colţ al celor mici, plin de jucării, unde copiii să-şi dorească să revină. De teama posibilelor reclamaţii, Bianca a angajat şi unul dintre cei mai buni cofetari din România, şcolit la München şi la Hanovra.

Artista a pus pe picioare această afacere exact în perioada în care Aurel Frăţilă, iubitul ei, se afla într-o închisoare din America, fiind acuzat de terorism şi de trafic de arme, iar ea trebuia să-l crească singură pe fiul lor, Luca.

Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, astfel că Bianca s-a văzut nevoită să pună lacătul pe sediul cofetăriei, după doar doi ani. Apropiaţii ei susţin că ea s-a dedicat mai mult familiei decât afacerii, ocupându-se mai ales de iubitul ei, care a revenit în ţară în 2014, după un an petrecut în spatele gratiilor.

Fotoreporterii Click! au găsit scaunele şi mesele îngrămădite într-un colţ al cofetăriei, iar pe geamul de la intrare trona lipit un afiş pe care scria cu litere de-o şchioapă ”Închis pentru curăţenie generală”.
Însă, surpriză!, curăţenia nu se mai termină de luni bune, după cum aveau să ne declare câteva persoane din cartier: ”Cofetăria este închisă de anul trecut. Mai vine pe aici fratele Biancăi, pentru că stă în blocul de vizavi, însă nu cred că vor mai deschide. Nu le-a mers deloc, nu aveau clienţi, deşi prăjiturile erau bune. Este poziţionată prost, în loc ascuns. În plus, oamenii preferă să meargă la o cofetărie veche, care este pe Jiului”, ne-a spus un fost client de-al actriţei.

Iubitul Biancăi a făcut închisoare în America

Zoom
Întors acasă, Aurel Frăţilă se ocupă mai mult de treburile casnice

La începutul anului 2013, iubitul Biancăi Brad, fost ofiţer al forţelor aeriene militare, a fost arestat şi extrădat în America, fiind acuzat de terorism. Aurel Frăţilă a fost suspectat că a vândut ilegal către Iran echipamente pentru avioane, care pot fi montate pe aparate civile şi militare, încălcând embargoul impus de Statele Unite.

Echipamentele treceau prin România, prin firma-tampon a lui Frăţilă. În urma solicitării americane, Curtea de Apel Bucureşti a admis, în 11 ianuarie 2013, cererea de extrădare a românului. Timp de un an, iubitul Biancăi a fost încarcerat într-un penitenciar din Sna Diego, SUA. Acesta a fost eliberat înainte de Paşte, în 2014, şi s-a întors acasă, la Bianca și la băiețelul pe care îl au împreună, Luca (11 ani).

«A fost un coşmar»

Între 2013 și 2014, cât timp iubitul ei a fost în pușcărie, Biancăi nu i-a fost ușor. “A fost un coşmar din cauza felului în care am fost hărţuită. Mi-a trecut şocul, deşi a fost dureros pentru mine. Am mai cernut nişte prieteni după acest episod. Dacă atunci mi-a fost greu, acum îmi e bine. Aurel a venit acasă, ceea ce dovedeşte că nu se face acuzat de ce s-a vehiculat cu atâta înverşunare. Acest lucru m-a deranjat. S-a spus că va sta 20 de ani şi că nu ne vom mai vedea. Aş vrea să le văd feţele prietenilor care au fugit ca şobolanii de pe corabie şi care au crezut că dacă stau în preajma mea vor avea probleme”, a declarat Bianca Brad, în exclusivitate pentru Click!, imediat ce şi-a văzut iubitul acasă.

Și Anamaria Prodan și-a închis cofetăria

Laurențiu Reghecampf şi Anamaria  Prodan au un succes răsunător la fotbal, dar mare ghinion în afaceri. Soția antrenorului a vrut să dea lovitura în afaceri, astfel că în martie 2013 şi-a inaugurat cu mare fast o cofetărie pe Calea Moşilor în care se vindeau prăjituri ce purtau numele membrilor familiei sale. „Prăjitura Reghe”, „Păjitura Prodan”, „Prăjitura Rebecca”, „Prăjitura Sarah” şi „Prăjitura Luca” au făcut senzaţie o perioadă, dar apoi totul s-a dus de râpă. Două săptămâni a rezistat cofetăria, pe Moșilor, apoi Prodanca a fost nevoită să și-o mute în zona Floreasca, însă nici acolo nu i-a mers și a tras obloanele.

loading...
Loading...

Citește și

  • Bianca Brad Aurel Frățilă Luca

    Adevăruri emoţionante ies la iveală din intimitatea Biancăi Brad. Vedeta şi-a deschis sufletul pentru Click! şi ne-a povestit prin ce a trecut după ce iubitul său a fost arestat în SUA. Cei doi au fost despărţiţi, însă Aurel Frăţilă a convins-o că pot fi o familie până la moarte.

  • bianca brad slabit

    Nu este adrepta dietelor, însă Bianca Brad a reuşit să slăbească spectaculos prin metode numai de ea ştiute. Joi seară (21 ianuarie), vedeta a surprins pe toată lumea cu noua ei siluetă. Îmbrăcată în negru de sus până jos, blonda a atras toate privirile. Deşi cârcotaşii ar fi tentaţi să creadă că vestimentaţia a ajutat-o să arate mai slabă, o privire mai atentă ne face să credem că Bianca a dat jos kilogramele nedorite.

  • Bianca Brad Aurel Fratila

    Adevăruri emoționante ies la iveală din intimitatea Biancăi Brad. Vedeta și-a deschis sufletul pentru Click! și ne-a povestit momentele grele prin care a trecut după ce iubitul său a fost arestat în SUA.

  • Bianca Brad (47 ani) cu iubitul ei, Aurel Frăţilă, şi fiul lor, Luca (10 ani), împreună cu prietenii, Iuliana Marciuc (48 ani) şi Adrian Enache, alături de fiul lor, David (10 ani), au avut parte sâmbătă de o experienţă inedită.