Beyonce de România, la un pas de sinucidere! Ce a pățit blondina

beyonce.jpg

Beyonce de România a avut numai relații care i-au adus suferințe

Beyonce de România trece prin clipe grele. Blondina a mărturisit joi seară (22 iunie) la emisiunea ''Un show Păcătos'' de la Antena 1 că fostul iubit încearcă să îi facă rău, deși relația lor s-a consumat în urmă cu patru ani.

"Trebuia să mă duc să cant în Italia, dar până la urmă mi s-a spus să nu mă mai duc. S-a mai întâmplat aşa şi cu altă ocazie. El a spus că, dacă o să cânt eu, el nu mai vine să cânte. Au renunţat la mine şi l-au luat pe el. Îi e teamă că îi fur pâinea de la gură?! Mi-a transmis că mă bate dacă mă prinde", a povestit Mădălina la Kanal D.

Beyonce de România a povestit și coșmarul prin care a trecut alături de fostul ei partener, Costel Biju.

"Am avut o relaţie cu el, acum vreo patru ani şi am fost împreună cam trei luni. E un om fără caracter. S-a comportat foarte urât cu mine. Ne-am cunoscut pe Facebook, am început o relaţie. Ştiam că e în divorţ, are multă vrăjeală, oricum. Mă mințea atât de bine că eu nici nu mi-am dat seama. Se ţinea după mine. Unde mă duceam şi eu, venea şi el. Nu făcusem sex cu el şi m-a invitat la Piteşti. Îi plăcea pielea mea, îmi spunea că sunt dulce. Era foarte gelos", a mai spus aceasta.

Beyonce mărturiseşte că a vrut să se sinucidă. "M-am gândit la asta, înainte să o am pe Anais. Nu ştiam cum să o fac şi mă tot gândeam. Lumea mă judecă, dar eu nu mi-am dorit decât o relaţie serioasă", a mai declarat Mădălina.

Pe de altă parte, Biju a negat că a bătut-o pe Beyonce. "A fost o simplă aventură şi atât! Nici nu mai ţin minte ce s-a întâmplat! Îi doresc numai bine. Nu am mai vorbit de vreo patru ani. Cu ea nu vreau nimic! Sunt revoltat! Eu nu am păcălit-o. Nu am bătut-o", a spus manelistul.

Loading...

Citește și

  • beyonce de romania renunta la tv fosta iubita guta

    Mădălina Dumitriu, blonda care are o fetiţă de aproape doi ani cu Nicolae Guţă, a renunţat la videochat, dar a rămas cu sechele după ce s-a expus în cele mai intime ipostaze în faţa a mii de bărbaţi. Fosta amantă a manelistului a povestit ce îi cereau clienţii să facă pentru ca ei să rămână în faţa ecranelor. Pentru că bărbaţii îi cereau cele mai ciudate lucruri, tânăra le sfătuieşte acum pe fete să nu facă niciodată ca ea.

  • beyonce de romania renunta la tv fosta iubita guta

    Fosta iubită a lui Nicolae Guţă trece prin momente de coşmar. Mădălina Dumitriu plânge de zile întregi de când în minte i-a încolţit în minte că ar putea avea cancer de col uterin. Blonda a făcut o biopsie, dar rezultatul nu a liniştit-o aproape deloc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1