Benone Sinulescu a fost serbat la propriul festival

6-7-vedete-benone.jpg

Celebrul solist de muzică populară a împlinit 83 de ani
Citeste tot despre: 

Benone Sinulescu (83 ani) este singurul artist în viaţă care are un festival cu numele lui. Născut pe 24 mai, la Siriu, Jud. Buzău, interpretul de muzică populară a fost serbat weekend-ul trecut în cadrul Festivalului Naţional Concurs de Muzică Populară „Benone Sinulescu”, desfăşurat la Buzău, în perioada 15-16 iunie, la Teatrul George Ciprian.

Organizatorii i-au oferit şi un tort, din care s-a înfruptat inclusiv şi sărbătoritul, chiar dacă nu se omoară cu dulciurile.

6-7-vedete-benonetot.jpg

Benone a primit în dar de ziua lui un tort imens

Dan Negru, vedeta Antena 1, amfitrionul Galei de Premiere a Concursului, a postat pe contul de Facebook un mesaj impresionant la adresa lui Nea Beni: ”Cunosc oameni de 30 de ani, cu minte şi spirit de 80, şi îi cunosc pe unii de 80, care par de 30. Benone Sinulescu este din ultima categorie”. Benone Sinulescu s-a mutat din Bucureşti tocmai la Arad, în comuna Bârzava,  iar curtea lui este plină de fructe şi legume, semn că îi place grădinăritul.  Artistul nu a renunţat nici acum la scenă, marea lui dragoste. 

Loading...

Citește și

  • Benone Sinulescu, aniversare nea Beni, solist folclor, legende Epoca de Aur

    Nea Beni împlineşte joi 81 de ani. Solistul de folclor cu zâmbet molipsitor, cu voie bună, talent şi milioane de fani, îşi trăieşte liniştit bătrâneţea în căsuţa din comuna Bârzava, judeţul Arad, dar să nu credeţi că e lipit de pat. Benone Sinulescu este ca argintul viu şi onorează spectacole pe bandă rulantă.

  • Îndrăgitul interpret de muzică populară a fost toată viaţa cu zâmbetul pe buze, chiar dacă de-a lungul anilor s-a întâlnit şi cu drame, nu doar cu bucurii. Pe 24 mai a împlinit 80 de ani, iar reporterii Click! l-au întâlnit în weekend, la Buzău, la festivalul care-i poartă numele. A avut tolba plină de poveşti şi un optimism incurabil.