Bella Santiago este câștigătoarea sezonului 14 al «Te cunosc de undeva». Transformarea care i-a adus premiul

tcdu14_-_finala_2.jpg

Bella Santiago a câștigat finala «Te cunosc de undeva»

Show-ul «Te cunosc de undeva» și-a desemnat sâmbătă seară, 14 decembrie, câștigătorul celui de-al 14-lea sezon al transformărilor: Bella Santiago. Artista originară din Filipine a obținut cele mai multe puncte acordate de jurații show-ului, dar și de ceilalți concurenți.

Juriul show-ului: Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), și colegii nefinaliști: Sorana Darclee Mohamad, Grigore Gherman, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și Ada și Cornel Palade i-au oferit punctaj maxim Bellei Santiago, care în final, a devenit câștigătoare. În finala prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, Bella Santiago a interpretat un personaj negativ, un fel de Grinch feminin, mai exact pe Miss Shields, învățătoarea băiețelului Ralphie din celebrul musical «O poveste de Crăciun».

tcdu14_-_finala_1.jpg

Bella Santiago va dona premiul de 15.000 de euro

Bella Santiago este câștigătoarea sezonului 14 «Te cunosc de undeva»

Bella Santiago a susținut un discurs emoționant după ce a aflat că a câștigat și a anunțat că a decis să doneze premiul de 15.000 de euro unui caz umanitar susțiinut de Fundația Mereu Aproape. 

„Nu mă așteptam sub nici o formă să câștig Te cunosc de undeva! Nu-mi vine să cred. Încă nu realizez... La canapea am văzut că ai mei colegi nu mi-au dat prea multe puncte și deja mă relaxasem că o să fiu pe locul 3 sau 4. Sunt foarte fericită, pentru că am muncit foarte mult!”, a declarat câștigătoarea Bella Santiago.

tcdu14_-_finala_5.jpg

Sezonul 14 Te cunosc de undeva a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul

Pe locurile următoare s-au clasat Cezar și Șerban (locul II), transformați în prietenii cei mai buni ai Moșului – doi Elfi simpatici, talentați și puși pe șotii, Diana Matei (locul III), care a imitat-o pe prințesa rusă Anastasia, și frații Alex si Monica Anghel (locul IV), care i-au imitat pe pe Anna (sora Elsei) și prințul Hans din “Frozen”.

Momentele coregrafice ale galei au fost realizate, ca de altfel pe tot parcursul sezonului, de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1