Bella Santiago ajută orfanii din premiul de la «X Factor»

Filipineza Bella Santiago (28 de ani), vocalista trupei Jukebox, a câştigat sezonul 8 al show-ului „X Factor” (Antena 1) şi a „împuşcat” premiul de 100.000 de euro. Ea vrea să-şi ajute familia, dar să le facă viaţa mai frumoasă şi copiilor orfani. Artista a mai participat la „Românii au talent” (ProTV) şi la Eurovision.

Luna decembrie a fost una extrem de încărcată pentru Bella Santiago, însă şi cea mai frumoasă de până acum. După ce s-a căsătorit cu Nicolas şi a devenit cetăţean român, solista din echipa Deliei a câştigat finala “X Factor” şi marele premiu de 100.000 de euro. În finala de duminică seara, Bella a reuşit să cucerească atât juraţii, cât şi publicul. “Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, nu-mi vine să cred că m-aţi votat pe mine! Sunt mândră că sunt româncă, vă mulţumesc că m-aţi apreciat! Nu mă aşteptam să câştig pentru că au fost mulţi concurenţi foarte buni. Mă bucur enorm, iar acest premiu îl dedic fiicei mele”, a spus Bella.

14_3-delia-si-bella.jpg

Banii câştigaţi vor acoperi şi cheltuielile cu mutarea familiei în România

 

“Mă gândesc ca banii să îi folosesc pentru fata mea, să facă şcoala internaţională aici. Mă gândesc să ajut şi copiii orfani”, a mai spus Bella la Antena Stars. Solista va avea grijă şi de mama ei şi va continua să cânte cu trupa Jukebox.

Resciebelle Santiago s-a mutat în România în 2016, când s-a făcut remarcată în cadrul show-ului “Românii au talent”. La începutul lui 2017, a lansat prima piesă cu videoclip din cariera solo, “Unpredictable”, produsă în studiourile HaHaHa Production, alături de Smiley şi compozitori internaţionali. Apoi începe colaborarea cu trupa Jukebox şi lansează piese ca “Vocea ta” şi “Auzi cum bate”. În 2018, Bella şi Jukebox au participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa “Auzi cum bate” şi au fost la un pas de a reprezenta ţara.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1